ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σε άριστο κλίμα και σε ιδανικές συνθήκες συνεχίζονται τα μαθήματα της Σχολής προπονητών UEFA B’ στην Καστοριά (φωτο)

Κάτω από ιδανικές συνθήκες και σε εξαιρετικό κλίμασυνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα μαθήματα της Σχολής Προπονητών UEFA B, που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Καστοριά, σε συνεργασία με την ΕΠΟ.

Στην σχολή συμμετέχει ικανοποιητικός αριθμός υποψηφίων από όλη την Ελλάδα, ενώ από την Καστοριά συμμετέχουν 5 άτομα και συγκεκριμένα οι : Αντώνης Σίσκος, Σταύρος Ευαγγελίδης καθώς και 3 ποδοσφαιρίστριες του ΓΠΟ Καστοριάς, Νικόλ Τζιάρα, Φανή Γκαϊδατζή και Ιωάννα Φασίδου.

Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του ΗOTEL ESPEROS PALACE και τα πρακτικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΚΆΣΤΟΡΑ στην χλόη.

Οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ κ. κ. Γκίσης Ιωάννης και Μεταξάς Θωμάς, που έχουν την αξιολόγηση και επίβλεψη των μαθημάτων νιώθουν απόλυτη ικανοποίηση για το επίπεδο της μέχρι τώρα εκπαίδευσης και διάθεσης που δείχνουν όλοι οι υποψήφιοι προπονητές, καθώς και για τους χώρους και εγκαταστάσεις που διεξάγονται τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα.

Η πρώτη φάση της σχολής, ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Ιουνίου. Η 2η φάση θα διεξαχθεί από την ΕΠΣ Φλώρινας και η 3η φάση πάλι από την ΕΠΣ Καστοριάς σε ημερομηνίες που θα ορίσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το iris catering έχει αναλάβει το Coffee Break

Back to top button