ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Η εκδήλωση λήξης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)


Την Τετάρτη 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα ευαισθητοποίησης για τον θεσμό των ΣΔΕ στην τοπική κοινωνία και εκδήλωση λήξης για το σχολικό έτος 2023-2024 του ΣΔΕ Καστοριάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕ.Π.Ε.Α. Καστοριάς με την τεχνική υποστήριξη του ΚΕ.Π.Ε.Α. και του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. Καστοριάς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και μας συγκίνησαν με την παρουσία τους παλαιότεροι μαθητές του ΣΔΕ Καστοριάς. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Γκόγκας Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Τρίτης Ηλικίας και ο κ. Μακρίδης Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού, Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Ομογένειας του Δήμου Καστοριάς.
Έγινε σύντομη παρουσίαση του προγράμματος των ΣΔΕ και απολογισμός της σχολικής χρονιάς 2023-2024. Παρουσιάστηκαν από τους εκπαιδευόμενούς μας τα project που υλοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά και η χορωδία μας, υπό τη διδασκαλία του κ. Γιώργου Γκονούλα γέμισε νότες την αίθουσα.
Παράλληλα, λειτούργησε στον χώρο έκθεση έργων τέχνης που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοι του Β κύκλου στο πλαίσιο της Αισθητικής Αγωγής.
Μετά το τέλος της ημερίδας, υπήρχε ένα κέρασμα – μπουφές στον εξωτερικό χώρο του ΚΕ.Π.Ε.Α. που εξελίχθηκε σε ένα όμορφο garden party!
Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευόμενους του Β κύκλου που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και σε όλους τους εκπαιδευόμενούς μας για την προσπάθεια και τη θετική τους διάθεση! Καθώς βέβαια και σε όλους τους εκπαιδευτές και συμβούλους στου ΣΔΕ για την πολύτιμη συμβολή τους. Το αποτέλεσμα μας αντάμειψε όλους!
 




 

Back to top button