ΑθλητικάΚαστοριά

Η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς στην Ηγουμενίτσα για φιλικό τουρνουά και για μπάνιο (φωτογραφίες – βίντεο)

Μια μοναδική, πρωτότυπη, ωφέλιμη εμπειρία, η φιλική συνάντηση βόλεϊ ΑΠ Καστοριάς και ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Τσιάβου”.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς πραγματοποίησε την αθλητική/ψυχαγωγική ημερήσια εκδρομή στην Ηγουμενίτσα. Μας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου/ένωσης Άγγελος Μπάντιος, ο προπονητής κοριτσιών Κ16-18 Γιάννης Βαμβέσος και οι αθλήτριες μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και ευγένειας στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των δύο φιλικών αγώνων και στη συνέχεια στην παραλία Ηγουμενίτσας έως την αναχώρησή μας.
*Κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Τσιάβου” <η Αλεξάνδρα Τσιάβου με παρτενέρ την Χριστίνα Γιαζιτζίδου κορυφαίες αθλήτριες στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, σε Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου>.
Ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη φιλοξενία, τα αναμνηστικά βραχιολάκια σε όλες τις αθλήτριες και την αναμνηστική πλακέτα συνάντησης για πρώτη φορά των δυο σωματείων. Ο σκοπός της εκδρομής επετεύχθη. Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεται και συνέχεια στην έδρα μας …
Με εκτίμηση
η πρόεδρος της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς Ευαγγελίδου Ελένη και το ΔΣ



 

 

 

Back to top button