ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

44ο River Party: Ολοκληρώθηκε το Band Contest – Έχουμε νικητή! (βίντεο)

Ακόμα μία χρονιά το River Party Reboot δίνει την ευκαιρία σε μια πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα να εμφανιστεί στο Main Stage του μεγαλύτερου μουσικού κατασκηνωτικού φεστιβάλ της χώρας

The winner is… Perfect Faith!
Συγχαρητήρια σε όλες τις μπάντες για την συμμετοχή!

Οι Perfect Faith είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013 από τον τραγουδιστή, ρυθμικό κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Γιώργο Κοντογεώργο.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής τους είναι οι δυνατοί, αιχμηροί και ατμοσφαιρικοί ήχοι από τις ηλεκτρικές και ακουστικές τους κιθάρες.
Μια ‘90s rock έκρηξη με τον ήχο του σήμερα, φτιαγμένη για ένα καλύτερο αύριο.
Ο πρώτος τους δίσκος “Rise” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 σε συνεργασία με την General Music Records και εμπεριέχει τα 12 πρώτα κομμάτια που έγραψε η μπάντα με τη συνεισφορά πολλών καλών φίλων και μουσικών.
Τον Δεκέμβριο του 2017, το δεύτερο album “Uncertain World” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα με 10 νέα τραγούδια, δίνοντας το στίγμα τους από την ακτή της Αθήνας.
Το τρίτο, διπλό album “Critical Diversity” περιέχει 18 νέα τραγούδια με πλήρως κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις και κυκλοφόρησε στις 02 Οκτωβρίου του 2021.

Θα τους απολαύσουμε live στο Main Stage του 44ου River Party Reboot

 

 

Ξεκίνησε το Band Contest του 44ου River Party!

 

 

Back to top button