ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

Πινγκ Πονγκ: Εξαιρετικές εμφανίσεις του Κένταυρου Καστοριάς στο 8ο Διεθνές Τουρνουά Φλώρινας

Το τριήμερο 28-29-30/6/2024 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας το 8ο Διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το οποίο διοργάνωσε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισες” Φλώρινας σε συνεργασία με την Π.Ε. Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμο Πρεσπών και έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Οι αθλητές προέρχονταν από 8 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα,  Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Κόσοβο). To επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό καθώς πήραν μέρος πρωταθλητές Ελλάδος και μέλη της Εθνικής ομάδας.

Από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκαν πέντε αθλητές: στην κατηγορία Κ13 ο Εταιρίδης Άγγελος, στην κατηγορία Κ15 ο Τοκατλίδης Φώτης και στην κατηγορία 20-39 ετών ο Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας, ο Γκιμουρτζίνας Τρύφων και ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης.

Όλοι οι Καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με τον Τοκατλίδη , τον Γκιμουρτζίνα Αχιλλέα και Τρύφων να φτάνουν κοντά στα μετάλλια αφού αποκλείστηκαν στην 8άδα των κατηγοριών τους και ειδικότερα ο Τρύφωνας καθώς στον αγώνα για την είσοδο του στην 4άδα προηγήθηκε 2-0 στα σετ αλλά εν τέλει έχασε 3-2 από αθλητή από την Βόρεια Μακεδονία.

Τέλος, η ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει την ομάδα των Σαρισών Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά.

 

 

Back to top button