Καστοριά

Βίαιος καβγάς νεαρών στην Κορησό

Την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε άγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμούς μεταξύ νεαρών ατόμων, που σημειώθηκε στο χωριό Κορησός, του Δήμου Καστοριάς

Του Μάριου Κωνσταντινίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχτηκε έξω από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής, οπού σύμφωνα με μαρτυρίες των περιοίκων, τρία νεαρά άτομα λογομάχησαν, αρχικά, με έναν 19χρονο κάτοικο του χωριού, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και οι νεαροί να πιαστούν στα χέρια για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Μάλιστα, ο ένας εκ των εμπλεκομένων προσώπων που φέρεται να είχε μαζί του σιδερογροθιά, χτύπησε στο πρόσωπο τον 19χρονο.
Από το σημείο πέρασε ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος στη θέα του ξυλοδαρμού του γιου του, ενεπλάκη στο επεισόδιο καταφέρνοντας να ρίξει στο έδαφος τον νεαρό, που είχε προηγουμένως χτυπήσει το παιδί του.
Κάτοικοι της περιοχής, ειδοποίησαν την Αστυνομία, της οποίας περιπολικά έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς, όσων ενεπλάκησαν στο συμβάν.

Back to top button