ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστίες του Συλλόγου “Το Απόζαρι”

https://fouit.gr/wp-content/uploads/2024/06/3-1-1536x864.jpg.webpΤο Δ.Σ. του Συλλόγου «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» για την πραγματοποίηση της 22ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ που διεξήχθη στις 28,29 ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κάτωθι:
Ø Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ της Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και όλο το προσωπικό των παραπάνω φορέων για την άψογη συνεργασία.
Ø Τα συγκροτήματα «FUNKY JUNKIES» , “LOS ALAMOS” και «ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ» για την εθελοντική τους συμμετοχή καθώς και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ψαρέματος.
Ø Τους κυρίους ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Λάζαρο, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Χαράλαμπο, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Περικλή, ΤΣΙΠΙΝΙΑ Βασίλειο, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Βασίλειο, ΜΟΡΦΙΔΗ Στράτο, ΚΟΓΙΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, καθώς και τις κυρίες ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Λαμπρινή και ΜΑΝΚΑ Μπάρμπαρα, που βοήθησαν εθελοντικά στην οργάνωση και πραγματοποίηση της γιορτής.
Ø Τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και Φίλων της Λίμνης και το κατάστημα Αλιείας και Κυνηγιού του κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ για τις ευγενικές τους χορηγίες.
Ø Το Super Market ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ του κ. ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗ ΞΕΝΟΦΩΝ και το Κρεοπωλείο ΓΕΡΜΑΣ ΦΑΡΜ του κ. ΣΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Ø Τον κ. ΣΑΜΠΑΝΗ ΠΕΤΡΟ .
Ø Το Αρτοποιείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για την άψογη εξυπηρέτηση.
Ø Τον κ. ΚΟΥΚΟΥΛΗ Βαγγέλη και Παπάζογλου Ιωάννη, για την πολύτιμη βοήθεια τους στο μάζεμα των ψαριών για την γιορτή,
Ø Τις κυρίες ΣΚΟΥΡΑ Φρίντα, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ-ΑΜΠΑΡΤΖΗ Βάσω, ΚΡΑΪ Βιολέτα, που τηγάνισαν όλα τα ψάρια.
Ø Τον κ. ΣΕΡΣΕΜΗ Νικόλαο και ΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟ Μάκη που έψησαν τα κρέατα.
Ø Τον κ. ΦΙΤΖΙΟ Γεώργιο και κ. ΚΑΛΛΙΤΣΗ Κυριάκο.
Ø Τον κ. Άγγελο από τον Δήμο Καστοριάς που μετέφερε τα τραπεζοκαθίσματα.
Ø Το κατάστημα GOOD BITEτου κ. Κορεντσίδη Δημήτριου για την ευγενική του προσφορά.
Ø Την κα. ΣΙΟΥΤΑ Μαρίκα και τους κυρίους ΤΣΑΜΗ Γρηγόριο, ΖΑΝΤΙΔΗ Χρήστο, ΜΙΡΚΟΠΟΥΛΟ Αχιλλέα, για τις ευγενικές δωρεές τους.
Ø Το συνεργείο του κ. ΛΑΖΑΡΟΥ Κωνσταντίνου, για τον ηχοφωτισμό της εκδήλωσης.
Ø Τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα καθώς και τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών για την ευγενική τους παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων.
Ø Τον κ. ΚΑΛΛΩΝΙΤΣΑ Γεώργιο και ΤΑΛΙΔΗ Φιλώτα για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Ø Τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης (Εφημερίδες, Blog) για την δημοσιογραφική και ραδιοφωνική κάλυψη και όλους τους χορηγούς που με την βοήθειά τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της γιορτής .
Ø Τέλος βέβαια ευχαριστούμε τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους, ιδιαίτερα όμως την γειτονιά του ΑΠΟΖΑΡΙ που πάντα είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις και υποστηρίζει με κάθε τρόπο τον Σύλλογο.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ»

Back to top button