Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνη

Καστοριά: Απόλυτα επιτυχημένος ο τελευταίος αγώνας αεροσφαίρισης (φωτογραφίες – βίντεο)

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε την Κυριακή(30 Ιουνίου), που μας πέρασε το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι αεροσφαίρισης για την σεζόν που διανύουμε στην Μηλίτσα Καστοριάς.

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Καστοριάς (Beavers) ως οικοδεσπότης και ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης (Ωμέγα) συνδιοργάνωσαν έναν αγώνα αεροσφαίρισης γεμάτο αδρεναλίνη και ταχύτητα.
Σε πέντε διαφορετικές δεκάλεπτες αγωνιστικές ενότητες(+ bonus δύο πρόσθετα stages)ομάδες των πέντε διαγωνίστηκαν με τους αντιπάλους τους σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πεδίο όπου η ένταση της μάχης και η πίεση του χρόνου ήταν καθοριστικής σημασίας.
Η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ο οργανωμένος σκιώδης χώρος και οι παροχές για τους παίχτες που περίμεναν την σειρά τους για να μπουν στο πεδίο έκαναν υποφερτές τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας ενώ τα πειράγματα και ο χαβαλές συνεχίστηκαν ακόμα κ μέσα στο CQB πεδίο όπου η πίεση χρόνου και η υψηλής έντασης διεξαγωγή των αγώνων αποζημίωσε τους πάντες.
Στην εκδήλωση ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα συμμετείχε με δύο ομάδες, ενώ την παρέα συμπλήρωσαν o Σύλλογος Αεροσφαίρισης Φλώρινας (Άρκτος),ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Τρικάλων (Tactical Monkeys) και βέβαια ο οικοδεσπότης Σύλλογος της Καστοριάς (Beavers).
Η διοίκηση του Συλλόγου της Κοζάνης συγχαίρει τα μέλη που διακρίθηκαν καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την σπουδαία εμπειρία.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

 

 

 

Back to top button