ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αντιπεριφέρεια Καστοριάς: Συνάντηση για την πορεία του τεχνικού προγράμματος και αυτοψίες (φωτογραφίες)

σύσκεψη με υπηρεσίες

Συνάντηση εργασίας για την πορείας υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χαρίσιου Γκοβεδάρου, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηλίας Γιαννόπουλος, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών  Π.Ε. Καστοριάς Βάσω Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος  Εκτέλεσης Έργων Δομών Περιβάλλοντος Π.Ε. Καστοριάς Χαράλαμπος Δόλλας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ωρίμανσης Έργων και Μελετών Π.Ε. Καστοριάς Θεόδωρος Κασκίτσης  και  υπάλληλοι της υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η πρόοδος του συνόλου των έργων και των μελετών που εκτελεί η Υπηρεσία, τα οποία περιλαμβάνουν έργα οδοποιίας, κτιριακά, εκκλησιαστικά, αρδευτικά και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Σαββόπουλος με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Περιφέρειας κ. Γκοβεδάρο,  τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  Π. Χαρούμενο, τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων Περιφέρειας κ. Γιαννόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες μετέβησαν σε διάφορα σημεία της Π.Ε. Καστοριάς, όπου εκτελούνται έργα.

Πιο συγκεκριμένα,  είδαν από κοντά τις εργασίες βελτίωσης πρόσβασης σε επιχειρηματικές μονάδες που εκτελούνται στο Δήμο Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας, προϋπολογισμού: 5.175.000,00€. Έπειτα, επισκέφτηκαν τη γέφυρα Άργους Ορεστικού, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησής της. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Εθνικό) της Π.Δ.Μ, (ΣΑΝΠ 441), προϋπολογισμού 335.000 ευρώ και αφορά επιπλέον και τις γέφυρες Μεσοποταμίας-Αγίας Κυριακής, Γέρμα, Αμμουδάρα  και Γκιόλε. Τέλος, επισκέφτηκαν  το Φράγμα του Βράχου.

σύσκεψη με υπηρεσίεςεπισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάροεπισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάροεπισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάρο

επισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάρο

επισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάρο

επισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάρο

επισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάρο

επισκέψεις σε έργα με Σαββόπουλο-Γκοβεδάρο

Back to top button