ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Κάποτε γνώρισα μια λίμνη 2”: Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το Μαυρχώρι (βίντεο)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Έμπνοος και το Επιμελητήριο Καστοριάς, διοργάνωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο, στην προβλήτα του Μαυροχωρίου, Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, με την συμμετοχή εννέα τοπικών επιχειρήσεων που πραγματοποιείται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Κάποτε γνώρισα μια λίμνη 2”.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Την εκδήλωση “Κάποτε γνώρισα μια λίμνη 2”, την οποία χαρακτήρισε το τρίπτυχο «Πολιτισμός, Ψυχαγωγία και Παράδοση» πλαισίωσαν επίσης η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κορησού και Φωτεινής, καθώς και η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου «Βασίλειος Δόικος», η οποία απέδωσε θαυμάσια γνωστές μελωδίες που έπαιξε στο πιάνο η κ. Ναταλία Σέροβα.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροχωρίου Έμπνοος, Δημήτρης Τσαδήλας μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3.

«Είναι ένα πολυθεματικό, πολιτιστικό φεστιβάλ με στόχο την αλληλεπίδραση, τη νοσταλγία, την ψυχαγωγία και βέβαια τη διασκέδαση. Φέτος μετέχουν περισσότεροι παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων, έχουμε δύο τοπικούς βιβλιοπώλες και όταν κλείνει η βραδιά έχουμε live μουσική», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων και παρουσίασε τα διάφορα τοπικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

ertnews.gr

 

 

Back to top button