Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριοΠροκηρύξειςτελευταίες ειδήσεις

Β΄ Πρόσκληση: Αιτήσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης 500 ανέργων στην Καστοριά

Το Επιμελητήριο Καστοριάς στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1, της Πράξης με τίτλο: «Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς» και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6001164, υλοποιεί ενέργειες Συμβουλευτικής, Θεωρητικής κατάρτισης σε επαγγελματικές δεξιότητες 420 ωρών, Πιστοποίησης σε 2 εξειδικευμένα εκπαιδευτικά αντικείμενα, καθώς και Πρακτικής Άσκησης 180 ωρών στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα.

Οι ενέργειες της Πράξης απευθύνονται σε 500 άνεργους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.ΥΠ.Α., στοχεύοντας στην απόκτηση πρόσθετων γνώσεων και δεξιοτήτων, με δυνατότητα πιστοποίησης, αλλά και στην είσοδο/ επανείσοδό τους στην αγορά εργασίας, σε βιώσιμες θέσεις εργασίας με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Με την παρούσα Πρόσκληση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, δυνητικά ωφελούμενοι, άνεργοι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με ενεργό δελτίο ανεργίας από τη Δ.ΥΠ.Α., να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στις ενέργειες συμβουλευτικής, κατάρτισης, πιστοποίησης και πρακτικής άσκησης, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, στον παρακάτω σύνδεσμο από τις 11/07/2024 έως και τις 30/07/2024, 23:59:59.

Η Β΄ Πρόσκληση προκύπτει λόγω εξάντλησης των οριστικών πινάκων κατάταξης επιτυχόντων και επιλαχόντων της Α΄ Πρόσκλησης. Διευκρινίζεται ότι, επί του παρόντος, ο υπολειπόμενος αριθμός ωφελούμενων προς ένταξη στην Πράξη, είναι 22 και οι επιτυχόντες που θα προκύψουν από την παρούσα Πρόσκληση θα κατανεμηθούν σε τμήματα.

Αναλυτική Πρόσκληση εδώ

Υποβολή αιτήσεων : aitisi.katartisi-kastoria.gr

 

 

 

Back to top button