ΑθλητικάΚαστοριάΠροκηρύξεις

Δύο ακόμη θέσεις εργασίας στην Εταιρεία Αυτισμού Καστοριάς (προκηρύξεις)

Το Σωματείο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ – Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς», που εδρεύει στην Καστοριά, την πρόσκληση πρόσληψης ενός (1)

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
με την ειδικότητα Ψυχολόγου ή Ψυχιάτρου ή Παιδοψυχίατρου ή Κοινωνικού Λειτουργού ή Εργοθεραπευτή ή Εκπαιδευτικού ΕΑΕ πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην ΕΑΕ και αποδεδειγμένες γνώσεις και εμπειρία στον αυτισμό με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του «Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού, Ν. Καστοριάς», διάρκειας ενός (1) έτους από την ημερομηνία πρόσληψης, με δυνατότητα ανανέωσης. με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του «Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού, Ν. Καστοριάς», διάρκειας ενός (1) έτους από την ημερομηνία πρόσληψης, με δυνατότητα ανανέωσης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος παρατείνεται με την 2η/15η Πράξη/12-7-24 απόφαση του ΔΣ επ΄αόριστω μέχρι εξεύρεσης υποψηφίου με τα απαραίτητα για τη θέση προσόντα.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
———————————————————————————
———————————————————————————
EΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Το Σωματείο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ – Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς» Ν.Π.Ι.Δ., που ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στην Καστοριά ζητά την πρόσληψη ενός (1) ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής (Υπεύθυνος τμήματος προσαρμοσμένης κωπηλασίας-Προπονητής) με σχέση εξαρτημένης εργασίας μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του Τμήματος Προσαρμοσμένης Κωπηλασίας του Κ.Η. του Σωματείου «Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς», διάρκειας ενός έτους από την ημερομηνία πρόσληψης, με δυνατότητα ανανέωσης.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
https://fouit.gr/2024/07/13/mia-thesi-ergasias-stin-etaireia-prostasias-atomon-me-aytismo-kastorias-prokiryxi-2/ 

 

 

 

Back to top button