Καστοριά

«Χωρίς Εσένα»: Ο Κωνσταντίνος Ράλλης για τη νέα του επιτυχία συνέντευξη στην Ελένη Κωστοπούλου

O Κωνσταντίνος Ράλλης επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι«Χωρίς Εσένα». Ένα τραγούδι σε μουσική του Άγγελου Μιχαήλ και σε στίχους του ίδιου του Κωνσταντίνου, τον όποιο έχουμε  τη χαρά να φιλοξενούμε για να μάς παρουσιάσει το νέο του τραγούδι, να μάς μιλήσει για την καθημερινότητά του, τις εμφανίσεις του και τους στόχους του.

Δημοσιογράφος: Ελένη Κωστοπούλου

Θα ήθελα να μάς μιλήσετε για το νέο σας τραγούδι. Ένα τραγούδι το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Πώς προέκυψε;

Το “ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ” είναι το νέο μου hit single, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό, διότι είναι και ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Είναι μια ξεχωριστή, μοντέρνα μπαλάντα,  με λαϊκό ηχόχρωμα σε μουσική του Άγγελου Μιχαήλ και στίχους δικούς μου. Ένα τραγούδι βγαλμένο μέσα από την ψυχή μου το οποίο προέκυψε αβίαστα όχι μόνο από προσωπικά βιώματα, αλλά και από καταστάσεις που αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινότητά μας.  Η αλήθεια είναι, ότι έλαβα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο, που μου έλεγαν ότι βιώνουν αυτό τον καιρό τους στίχους του τραγουδιού ” Χωρίς Εσένα. “

Τελικά, είναι καταλύτης η αγάπη, είτε την τραγουδάμε με δάκρυ είτε με χαρά;  

Η αγάπη είναι μοναδική. Είναι δημιουργός και καταστροφέας, αφού σε κάνει ικανό για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Βαθύ και αληθινό συναίσθημα που εκφράζεται είτε με δάκρυα πόνου, είτε με δάκρυα χαράς. Με όποιο τρόπο και να την τραγουδήσουμε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, είναι έντονο το συναίσθημα και πρέπει να αγγίζει την ψυχή του ακροατή.

Για μένα είναι καταλύτης ψυχής!

Αν μπορούσατε να περιγράψετε το τραγούδι σε κάποιον που ακόμα δεν το έχει ακούσει, τί θα λέγατε γι’ αυτό;

Το ” ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ” είναι ένα τραγούδι που εκφράζει τον πόνο της μοναξιάς μοντερνοποιημένο στο στίχο, για να ταιριάζει στην σημερινή εποχή, εξού και το “δακρύζει πόνο το φιλί μας” ή το “ψυχολογικά προβλήματα πολλά”. Μιλάει για το χωρισμό που βιώνει κάποιος που επένδυσε στην αγάπη και τον απόλυτο έρωτα, όμως εξαιτίας της προδοσίας κατέληξε σε βαθιά μελαγχολία. Είναι ένα τραγούδι ψυχής που αντιπροσωπεύει κάθε ευαίσθητο άνθρωπο. Επίσης, έχει μια καταπληκτική μουσική και ενορχήστρωση, όπου το όργανο που ακούμε, το σάζι έρχεται να δώσει το λαϊκό  ήχο,  αλλά και την χροιά του ανατολικού στυλ.

Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας κάποια από τα όνειρά σας όσον αφορά εσάς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά;

Όνειρο και στόχος μου είναι να καταφέρω να αφήσω και εγώ ένα μικρό στίγμα στην ελληνική μουσική. Τα τραγούδια μου να ακουστούν και να αγαπηθούν από όλο και περισσότερο κόσμο, να είναι διαχρονικά, να ακούγονται και να αρέσουν και στις επόμενες γενιές.

Όσον αφορά εμένα, να είμαι καλά στην υγεία μου με την βοήθεια του Θεού, να βιώνω χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές σ΄ αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται ζωή.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ρωτήσω, αυτό το διάστημα σας βρίσκουμε να εμφανίζεστε κάπου; Θα κάνετε κάποιες περιοδείες; 

Αυτό το διάστημα δεν τραγουδάω σε κάποιο χώρο, ούτε κάνω περιοδείες. Δουλεύω για το νέο μου τραγούδι που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Από το Φθινόπωρο θα ξεκινήσω τις εμφανίσεις μου τόσο σε χώρους της Αττικής, όσο και σε χώρους της επαρχίας!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε και την υπέροχη αυτή συνέντευξη και σας εύχομαι ένα υπέροχο Καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κωνσταντίνο Ράλλη για τον χρόνο που μας χάρισε. Να είστε πάντα καλά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

https://youtu.be/tXi4SkpYVKg

kouzounews.gr

Back to top button