Καστοριά

Χρήστος Μαρινέλης: Επιδιώξαμε συνάντηση – Ο κ. ΥΦΕΘΑ είχε χρόνο να συναντήσει μόνο συγκεκριμένους εκπροσώπους


Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε ότι είχε προγραμματιστεί εθιμοτυπική επίσκεψη του κ. ΥΦΕΘΑ στην περιοχή της Καστοριάς. Επιδιώξαμε συνάντηση, όπως πράξαμε σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν όπου τα αιτήματά μας είχαν γίνει αποδεκτά.
Ενδεικτικά υπενθυμίζουμε ότι ήμασταν η πρώτη Ομοσπονδία που συναντήθηκε επίσημα με ΥΕΘΑ και μάλιστα στην Καστοριά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό για λόγους που μπορούμε να κατανοήσουμε εύκολα.
Προφανώς ο κ. ΥΦΕΘΑ κατά την χθεσινή παρουσία του στην πόλη της Καστοριάς είχε χρόνο για να συναντήσει μόνο συγκεκριμένους εκπροσώπους.
Θεωρούμε απολύτως λογικό το γεγονός ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να πρέπει να συζητήσει για θέματα “υπό διάψευση”, όπως οι ενοποιήσεις των Μετοχικών Ταμείων και των στρατιωτικών νοσοκομείων, ή τα υπόλοιπα πολύ σοβαρά προβλήματα που εξωθούν τους στρατιωτικούς σε παραιτήσεις. Ωστόσο, φοβούμαστε ότι δεν θα μπορέσει να αποφύγει τις απαντήσεις ούτως ή άλλως.
Από το Facebook του Χρήστου Μαρινέλη

Η επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Καστοριά, Γράμμο, Ομορφοκκλησιά και η συνάντηση με τους εθνοφύλακες (φωτορεπορτάζ – δηλώσεις)

 

 

 

Back to top button