ΑθλητικάΚαστοριά

Καστοριά: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (αποτελέσματα – μετάλλια – βίντεο)

Με τον ΝΟ Ιωαννίνων να κατακτά τους τρεις τελικούς από τους 11 του προγράμματος συν ένα ασημένιο μετάλλιο ακόμα ολοκληρώθηκε η Β΄Φάση  του επετειακού 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στην λίμνη της Καστοριάς που συγκέντρωσε 310 αθλητές κι αθλήτριες από 28 σωματεία όλης της Ελλάδας.

Σε μια άκρως ανταγωνιστική μέρα το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας καγτέθεσε τα διαπιστευτήριά του σε όλους τους τελικούς  και έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι μπορεί στο μέλλον να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών της Κυριακής ΕΔΩ

Κατακτώντας αυτά  τα 4 μετάλλια η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τα 20 συνολικά στο φετινό 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  και βέβαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πολυνίκης για ακόμα μια χρονιά.

Ακολούθησε με τον ίδιο αριθμό μεταλλίων 20 ακριβώς αλλά λιγότερα χρυσά (8 συνολικά) συν 4 ασημένια και 8 χάλκινα.

Στην 3η θέση της Β΄φάσης τερμάτισε ο ΝΟ Βόλου & Αργοναύτες με 1 χρυσό ένα ασημένιο και ένα χάλκινο ενώ την 3ηθέση στον  συνολικό πίνακα μετά και τις δυο φάσεις πήρε ο ΝΟ Κοζάνης με 6 χρυσά , 2 ασημένια και 1 χάλκινο.

Η ΕΚΟΦΝΣ ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς καθώς και των Δήμο Καστοριάς για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση της Β΄ Φάσης στην πόλη της Μακεδονίας.   

90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς (βίντεο όλοι οι αγώνες)

 

 

Back to top button