Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις: Να αφήσει τα υπονοούμενα και τις ανέξοδες απειλές ο Κεπαπτσόγλου

Η δε Αρκούδα να φοβήται…….. το Κεπαπτσόγλου!!!
Ο οποίος, Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, σε συνέντευξή του μετά το περιστατικό με τις δύο αρκουδες “αστραψε και βρόντηξε” προβαίνοντας σε απειλές, αφήνοντας υπονοούμενα σχετικά με τα σχέδιά του για τη καταπολέμηση ….του μεγάλου εχθρού.
Τον καλούμε να αφήσει τα υπονοούμενα, γιατί δεν είναι κανά παιδάκι αλλά ο πρώτος πολίτης της πόλης και υπεύθυνα και σοβαρά, ως αρμόζει στο αξίωμα του, να ανακοινώσει τα σχέδια της δημοτικής αρχής .
Και να αφήσει τις ανέξοδες απειλές για λαϊκή κατανάλωση.
Έτσι κάνουν οι σοβαροί διοικούντες αξιωματούχοι.
Και αντί να σπείρει το πανικό στους συνδημότες του, που τίποτα χειρότερο δεν υπάρχει σε κάθε δύσκολη περίσταση, θα μπορούσε να τους ενημερώσει για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν, αν συναντήσουν κάποιο άγριο ζώο είτε αυτό είναι αρκούδα, είτε λύκος, είτε αγριόχοιρος κλπ.
Όσο για την ανιστόρητη φράση του ” δεν ζούμε μαζί”, του αρέσει δε του αρέσει, συγκατοικούμε με άλλα ζώα , δεν τον κατοικούν μόνο οι Κεπαπτσόγλοι!!!
Φυσικά και πρέπει να παρθούν μέτρα για να μη κινδυνέψει ουτε άνθρωπος ούτε αρκούδα σε συνεννόηση και σχεδιασμό με άλλες αρμόδιες αρχές και ειδικούς επιστημονικούς φορείς και οχι με νταηλίκια.
Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι.

Back to top button