ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί: Η εκδήλωση για τα παιδιά στο δασάκι Μεσοποταμίας

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2024/07/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2024-07-24_13-38-38-650.jpg

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παιδική Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης << τα Παιδιά παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν για τα παιδιά >>, από το << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας >>.
Μέσα σε άκρως χαρούμενο και διασκεδαστικό κλίμα γεμάτο ικανοποίηση από τους συμμετέχοντες (Γονείς και Παιδιά), και με πλήθος κόσμου να έχει κατακλύσει τον χώρο της εκδήλωσης στο πανέμορφο Δασάκι της Μεσοποταμίας, πραγματοποιήθηκε η όμορφη γιορτή για την στήριξη του Οργανισμού μας.
Τα Μέλη, Φίλοι, Εθελοντές ,Υποστηρικτές μας ,από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς έδωσαν για άλλη μια φορά την ψυχή και τον καλύτερο εαυτό τους,. με ατέλειωτο χορό, και δημιουργική – ψυχαγωγική απασχόληση, για τους μικρούς μας φίλους που παραβρέθηκαν με τους γονείς τους με τον Εθελοντή μας << Πέτρο τον Κλόουν της καρδιάς μας >>, και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς Εθελοντές μας.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Πρόεδρος Κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο οποίος παρουσίασε ένα σύντομο Απολογισμό των Δράσεων του Οργανισμού μας.
Την εκδήλωση υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις,
Ο καλός εθελοντής φίλος μας, << Πέτρος ο κλόουν της καρδιάς μας >>, ο οποίος με τα απίθανα του κόλπα και την θετική του αύρα, ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας, τους χάρισε ατέλειωτα χαμόγελα , και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά και πολλά αλλά δώρα τα οποία μοίρασε στα παιδιά.
O γλυκύτατος και ενθουσιώδης φίλος και Εθελοντής μας, << DJ DARAS >>, που με το Μουσικό του πρόγραμμα, απογείωσε το κέφι μικρών και μεγάλων και ανέδειξε έμπρακτα την έννοια της συμπερίληψης και τις τεράστιες δυνατότητες των παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Υπέροχους παραδοσιακούς Ποντιακούς χορούς χόρεψε το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας ,το οποίο με τον συγχρονισμό του και τους Παραδοσιακούς ήχους, απογείωσε την διασκέδαση και χάρισε στους παρευρισκόμενους υπέροχες στιγμές.

Όμορφα τραγούδια με εκπληκτική σκηνική παρουσία ερμήνευσε η γλυκιά μας Εθελόντρια Τσαπατόρη Αλεξάνδρα.

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2024/07/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2024-07-24_13-36-08-524.jpg

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Α) Στον Δήμο Καστοριάς, και προσωπικά στον Δήμαρχο Κο ΚΟΡΕΝΤΖΙΔΗ Ιωάννη, για την πολύπλευρη υποστήριξη για την επιτυχία της εκδήλωσης,
Β) Στον οικοδεσπότη μας, τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας, για την συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ της Εκδήλωσης , JUMBO KAΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕΡΠΙΝΑΣ ΘΩΜΑΣ Α.Ε,
Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της εκδήλωσης, για την χρηματική τους Δωρεά,
1 Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Χλόη Καστοριάς
2. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ coffee
3.ΣΟΥΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ Οικοδομικά Υλικά Χλόη- Καστοριά
4.ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ Παραδοσιακά και Βιολογικά Προϊόντα Καστοριά
5.BROWN COFFEE Καστοριά
7.Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο- Καφέ ARTION Xλόη- Καστοριά
8.COFFE MIO Εργατικές Κατοικίες Καστοριά
9. DE-TOX CAFÉ Κόμβος Χλόη-Καστοριά
10..ΛΙΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, Ελαστικά- Ζάντες- Κινητό Συνεργείο Καστοριά
11. SPC CALL CENTER Xλόη – Καστοριά
12.Αφοί ΚΑΡΑΠΑΥΛΙΔΗ Οπτικά Καστοριά
13. ΤΟΜΤΖΙΔΟΥ Σοφία Φαρμακείο Μανιάκοι Καστοριά
14. ΓΑΖΕΑΣ Στέφανος και Σια Ο.Ε
15. ΚΩΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης ΙΚΕ, ηλεκτρολογικό υλικό, Χλόη Καστοριά
16.ΚΩΣΤΕΑΣ Χρήστος Ελαστικά Καστοριά

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2024/07/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2024-07-24_13-36-49-526.jpg

Για την Υλική τους Δωρεά
Α/ Το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ, Χιλιόδενδρο Καστοριάς, για την προσφορά υγιεινών και υψηλής διατροφικής αξίας σάντουίτς,
Β/ Το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΖΥΜΩΤΑΡΙ Καστοριά, για την προσφορά υπέροχων γλυκών, με τα οποία κεράστηκαν τα παιδιά του Παιδικού χορευτικού Τμήματος Μεσοποταμίας, και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης,
Γ/ Την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την υλική Δωρεά (Σοκολατένια Αυγά), της Εταιρείας ΟSCAR A.E, τα οποία γεύθηκαν με ενθουσιασμό όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση,
Δ/ Τους φίλους και υποστηρικτές μας που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας στον χώρο της εκδήλωσης για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Οργανισμού μας.
Την διαχρονική υποστηρίκτρια μας Κα ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ Κατερίνα για την πολύπλευρη υποστήριξη της, καθώς και τον Κο ΠΡΩΤΟΓΕΡΟ Πέτρο για την στήριξη της εκδήλωσης.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες τους ιδιώτες και τον κόσμο που παραβρέθηκε ,που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!
Το Δ.Σ του Οργανισμού.

https://www.keletronpaidi.gr/wp-content/uploads/2024/07/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2024-07-24_13-37-11-748.jpg

Back to top button