Καστοριά

Η Πέγκυ Ζήνα «ανοίγει τα χαρτιά της» στον Μπάμπη Μπατσάρα

Η Πέγκυ Ζήνα «ανοίγει τα χαρτιά της» στον Μπάμπη Μπατσάρα και απαντά σε ερωτήσεις που όλοι θα θέλαμε να της κάνουμε

Ποιος είναι ο σημαντικότερος σταθμός στην πορεία της πολυετούς καριέρας σου;

O σημαντικότερος σταθμός στην καριέρα μου ήταν η συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο, καθώς με βρήκε ήδη επιτυχημένη, αλλά με έβαλε στη διαδικασία να κάνω μία καινούρια αρχή, ανοίγοντας έναν κύκλο πολύ πιο δύσκολο αλλά πιο διαχρονικό.

Αντιμετώπισες πολλές δυσκολίες όσο έχτιζες την καριέρα σου; Σκεφτόσουν ποτέ να τα παρατήσεις;

Ναι, τα πρώτα οκτώ χρόνια συνάντησα αρκετές δυσκολίες. Όμως, ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω, από εγωισμό, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι αυτήν τη δουλειά την κάνω από εντιμότητα και όχι γιατί είδα φως και μπήκα.

Πώς είναι η καθημερινότητα με την οικογένειά σου;

Τον χειμώνα, όταν η μικρή έχει σχολείο, η μέρα μας συνήθως ξεκινάει από το μεσημέρι και μετά. Και όταν δεν έχει σχολείο, ξεκινάμε μαζί, περνάμε ώρες μαζί, την συνοδεύουμε στις δραστηριότητές της, βλέπουμε τηλεόραση και τρώμε μαζί. Γενικώς κάνουμε ότι κάνει μία φυσιολογική οικογένεια.

Το κεφάλαιο Γιουροβίζιον έχει κλείσει για εσένα;

Το κεφάλαιο Eurovision στην ουσία δεν άνοιξε ποτέ για μένα, καθώς δεν κατάφερα να πάω ποτέ. Χαχαχα… Αλλά ναι, έχει κλείσει για μένα, δεν σκέφτομαι να πάω, να ξαναδώσω ποτέ εξετάσεις για να πάω. Θεωρώ ότι είναι για πιο νέους ανθρώπους και δίνει αρκετές ευκαιρίες. Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό show που το παρακολουθώ με χαρά και το έχω ως πολύ γλυκιά γεύση και θύμιση μέσα μου καθώς το «Love is a wonderful thing» ήταν το πρώτο μου χρυσό cd.

Έχεις υπάρξει πολύ πιστή στους συνεργάτες σου. Θεωρείς ότι ήταν αμοιβαίο;

Ναι, με τους περισσότερους συνεργάτες μου έχω ανθρώπινες φιλικές σχέσεις, και με τους πιο σημαντικούς κρατάνε για χρόνια. Ακόμη και όταν τελειώνει η συνεργασία, οι σημαντικοί άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ακόμη κοντά μου και είμαι και εγώ κοντά τους.

Ξεχωρίζεις κάποια δισκογραφική σου δουλειά;

Ξεχωρίζω το «Μαζί σου» γιατί ήταν η πρώτη δουλειά που αισθάνθηκα ότι βρήκα τον καλλιτεχνικό εαυτό μου. Βέβαια ήταν και ο πρώτος μου πλατινένιος δίσκος και από κει και πέρα όλα ήταν αλλιώς… Ήταν καλύτερα.

Τι ετοιμάζεις επαγγελματικά; Πώς θα είναι το καλοκαίρι για την Πέγκυ Ζήνα;

Επαγγελματικά αυτό το καλοκαίρι θα με βρει σε πάρα πολλές πόλεις και νησιά της Ελλάδας, όπου περιοδεύουμε με όμορφες συναυλίες. Οι περισσότερες δικές μου, αλλά συμμετέχω με πολύ μεγάλη χαρά και σε κάποια αφιερώματα του Δημήτρη Μητροπάνου, όπως και στα 60 χρόνια του πολύ επιτυχημένου συνθέτη της Ελλάδας, Χρήστου Νικολόπουλου.

Έχουμε ακούσει πολλά για την κόρη σου, Ηλέκτρα, από εσένα. Πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η μαμά της είναι μια επιτυχημένη καλλιτέχνιδα;

Έχει αρχίσει και χαίρεται γι’ αυτό και της αρέσει. Αλλά, δεν εστιάζουμε πάρα πολύ ως οικογένεια σε αυτό, γιατί πάνω από όλα είμαι η μαμά της και πάντα θα με αντιμετωπίζει ως μαμά, κι ύστερα ως επαγγελματία τραγουδίστρια. Άλλωστε η κόρη μου δεν ακούει πολύ τα δικά μου τραγούδια, αλλά αυτά που ακούνε τα παιδιά της ηλικίας της.

Έχεις κάποιο γούρι στο καμαρίνι σου;

Έχω πάντα μια συγκεκριμένη εικόνα της Παναγίας της Αμόλυντου και πάντα τα τελευταία χρόνια μια ζωγραφιά ή ένα χαρτάκι που να γράφει «καλή επιτυχία μαμά» της Ηλέκτρας. Το έχω πάντα κολλημένο στον καθρέφτη και θεωρώ ότι αυτά τα 2 είναι μόνιμα γούρια μου.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που έχεις «ζηλέψει» και θα ήθελες να το έχεις τραγουδήσει εσύ;

Ναι, το «Φεύγω» σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Χαρούλας Αλεξίου. Ευτυχώς το λέω και το τιμώ αρκετές φορές στην καριέρα μου αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το έχω τραγουδήσει εγώ.

theleader.gr

 

 

Back to top button