ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Καστοριανός δρομέας Κώστας Πανάτσας διέπρεψε στο “Ζαγόρι Mountain Running”

Για 13η συνεχή χρονιά, το κορυφαίο trail running event βουνού της χώρας, το “Zagori Mountain Running”, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα Ζαγοροχώρια. Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν εκεί για να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία και να στηρίξουν τους αθλητές που συμμετείχαν στους διάφορους αγώνες.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, ξεχώρισε ο Καστοριανός δρομέας Κώστας Πανάτσας, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων. Ο Πανάτσας αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό 540 Ελλήνων και ξένων αθλητών και κατάφερε να τερματίσει πρώτος στην κατηγορία του και 46ος στη γενική κατάταξη, επιτυγχάνοντας τον εξαιρετικό χρόνο 1:02:53.

Ο αγώνας ξεκίνησε και τερμάτισε στο γραφικό χωριό Τσεπέλοβο, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μαγευτική διαδρομή μέσα στη φύση και τα εντυπωσιακά τοπία των Ζαγοροχωρίων.

Η νίκη του Κώστα Πανάτσα προσθέτει μία ακόμα σημαντική επιτυχία στο ιστορικό του και αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέους αθλητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με το trail running. Συγχαρητήρια στον Καστοριανό δρομέα για την εξαιρετική του επίδοση.

Back to top button