ΑθλητικάΚόσμος

Όλο το γήπεδο “στο πόδι” για τον “βασιλιά” Τζέιμς – Περνά όποιον βρίσκει μπροστά του και σκοράρει με coast to coast

Σερβία - ΗΠΑ 84-110 | HIGHLIGHTS

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεσηκώνει το γήπεδο με καλάθι εναντίον όλων! – Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα.



Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ φανέρωσε τις… διαθέσεις της από την πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ της Λιλ και με επίδειξη δύναμης μετέτρεψε το θεωρητικά ντέρμπι με τη Σερβία σε… περίπατο. Με μπροστάρηδες τους Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, η Team USA συνέτριψε με 110-84 την «ασημένια» στο Παγκόσμιο του 2023 και μπήκε «με το δεξί» στον 3ο όμιλο.

Στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από περίπου τρεις μήνες, ο Ντουράντ έδωσε άλλη… πνοή στις ΗΠΑ, οι οποίες χωρίς να χάσουν τη διάρκεια τους στο κομμάτι της παραγωγικότητας, απόρροια της ευστοχίας τους από τα 6,75 (18/32 τρίποντα) και της κυριαρχίας τους στη δημιουργία με 24 ασίστ, δεν αγχώθηκαν απέναντι στο σύνολο του Νίκολα Γιόκιτς.

Όταν μάλιστα ανέβασαν ταχύτητα και στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σέρβοι απλά… παραδόθηκαν στις ορέξεις των Αμερικανών.

Ο KD τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους (5/5 τρίποντα), ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άγγιξε το τριπλ νταμπλ με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Από τη Σερβία, ο Νικόλα Γιόκιτς με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα ήταν απελπιστικά μόνος για την υπέρβαση.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 49-58, 65-84, 84-110









Back to top button