Κόσμος

«Έσπασε» κάθε ρεκόρ χρηματοδότησης η Κάμαλα Χάρις – Πόσα εκατομμύρια συγκέντρωσε σε μία εβδομάδα

Υπέρ του Bitcoin ο Ντόναλντ Τραμπ

Τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει η προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, ενώ έχει εγγράψει 170.000 νέους εθελοντές μέσα σε μία μόλις εβδομάδα από τότε που έγινε υποψήφια για την προεδρία.



Σύμφωνα με το Reuters, «μέσα σε μία εβδομάδα από τότε που ξεκινήσαμε, η Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια. Το 66% αυτών προέρχεται από νέους δωρητές. Έχουμε εγγράψει 170.000 νέους εθελοντές».

Η Χάρις εξασφάλισε την υποστήριξη της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, γεγονός που πιθανότατα της εξασφαλίζει ότι θα είναι η υποψήφια του κόμματος για την προεδρία.
Υπέρ του Bitcoin ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ, μετατράπηκε σε… ιεροκήρυκα των κρυπτονομισμάτων, υποσχόμενος πως εάν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο για δεύτερη θητεία τον Νοέμβριο, θα είναι ο «πρόεδρος υπέρ της καινοτομίας και υπέρ του bitcoin που χρειάζεται η Αμερική».

Την ίδια ώρα, σε εμφάνισή του σε μέλη χριστιανικής οργάνωσης είπε ότι αν τον ψηφίσουν τον Νοέμβριο «σε τέσσερα χρόνια δε θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι. Θα το ‘χουμε φτιάξει τόσο καλά, δε θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε».

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε με αυτό του το σχόλιο, σε μια προεκλογική εκστρατεία που οι Δημοκρατικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν ότι συνιστά απειλή για τη Δημοκρατία.

megatv.com

Back to top button