ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Βαγγέλης Γάκιας συμφώνησε με την Καστοριά (βιο – δηλώσεις)

Σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Γάκια ήρθε η Καστοριά κι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα με την ερυθροκίτρινη φανέλα.

Ο Βαγγέλης Γάκιας, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 08/02/2002 κι έχει ύψος 1.72 m και βάρος 70 Kgr. Αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος και η απόδοση του στους αγωνιστικούς χώρους, τα τελευταία χρόνια δεν άφησε ασυγκίνητη την Καστοριά που κινήθηκε αποφασιστικά και τον ενέταξε στην δύναμη της, αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού”, ομάδες εντός κι εκτός του νομού Καστοριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε κι άλλες χρονιές στο στόχαστρο της Καστοριάς, όμως η μετακίνηση του στην ομάδα μας δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Βαγγέλη Γάκια, έχει ως εξής:

2019-2020: Αστραπή Μεσοποταμίας (α’ εξάμηνο) – Δόξα Κορησού (β’ εξάμηνο)
2020-2021: Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
2021-2022: Δόξα Κορησού
2022-2024: Γράμμος Μαυροχωρίου

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Βαγγέλης Γάκιας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ήρθα στην Καστοριά. Γιατί πολύ απλά η Καστοριά είναι η Καστοριά. Η μεγαλύτερη κι ενδοξότερη ομάδα του νομού μας, με μια αξιοσημείωτη ιστορία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα της και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους, που έχει θέσει για τη νέα χρονιά νέα μου ομάδα”.

Back to top button