ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Συνεχίζεται το καλοκαιρινό Basketball Camp του Α.Σ. Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών παιδιών συνεχίζεται το καλοκαιρινό Basketball Camp αγοριών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Η αγάπη των μικρών αθλητών για το μπάσκετ και η θέληση για προπόνηση και παιχνίδι είναι ατελείωτη καθώς το καλοκαίρι προσφέρεται για τέτοιες δράσεις. Ο προπονητής των ακαδημιών Δημήτρης Δαραβίγκας δίνει τον καλύτερο του εαυτό καθώς για ολόκληρο τον μήνα Ιούλιο είναι κοντά στα παιδιά μαθαίνοντάς τους τεχνικές και συνεργασίες, ενώ μέσα από το παιχνίδι οι αθλητές διασκεδάζουν και εξοικειώνονται με το άθλημα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής Κυριακάτικης προπόνησης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τους γονείς τους και να τους αποδείξουν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο!

Παράλληλα στο γήπεδο παραβρέθηκε και γνωρίστηκε με τα παιδιά ένας πρώην προπονητής του συλλόγου, έμπειρος και με διακρίσεις για την ομάδα μας, ο Γιώργος Μάρας, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση και συνομίλησε με τους μικρούς μπασκετμπολίστες για θέματα του αθλήματος. Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του στο γήπεδο.

Το καλοκαιρινό Camp ολοκληρώνεται την εβδομάδα που διανύουμε.

Α.Σ. Καστοριάς

Back to top button