Καστοριά

Αυτοψία Κορεντσίδη σε εν εξελίξει έργα του δήμου (φωτογραφίες)

Αυτοψία σε εν εξελίξει έργα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού Κωνσταντίνο Τσανούσα.

Ειδικότερα ο  κ. Κορεντσίδης παρακολούθησε την πρόοδο των εργασιών σε έργα που πραγματοποιούνται την παρούσα φάση σε όλο το εύρος του Δήμου Καστοριάς.

Ορισμένα από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθούν άμεσα, είναι τα ακόλουθα:

  • «Αγροτική Οδοποιία Καλοχωρίου-Τσάρτιστας»: Το έργο αφορά  στη  βελτίωση και την  ασφαλτόστρωση της  αγροτικής οδού Καλοχωρίου – Τσάρτσιστας, με χρηματοδότηση  από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020».
  • «Διαμόρφωση Εισόδου της Τ.Κ. Λεύκης – Β’ Φάση»: Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δύο νέων τμημάτων πεζοδρομίου επί της Ε.Ο. Λεύκης – Κορομηλιάς και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων οδού με λυχνίες led. Το έργο χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ 2023 της Π.Ε. Καστοριάς,  στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας/Π.Ε. Καστοριάς, για την εκτέλεση έργων σε Τοπικές Κοινότητες. Ο Δήμος Καστοριάς είχε εκπονήσει τις μελέτες και έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου.
  • «Εργασίες διαμόρφωσης στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων»: Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή και τη συντήρηση του κτιρίου και χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ Περ. Δυτικής Μακεδονίας και από ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών (πρώην ΣΑΤΑ) του Δήμου Καστοριάς.

Back to top button