Καστοριά

Απάντηση της Βασιλικής Ρώμα στον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Χάτσιου

Διάβασα προσεκτικά  την απάντηση του Διοικητή του Γ.Ν. Καστοριάς  για την δημοσιευθείσα  καταγγελία μου  και προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα κάτωθι:

Ο κ. Χάτσιος ξέχασε να αναφέρει ότι ο νόμος ως Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς, του δίνει την δυνατότητα, με απόφασή του να ορίσει τον επιστημονικά υπεύθυνο της μονάδας Νεφρού αλλά ύστερα από εισήγηση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, στην οποία εισήγηση διερευνώνται τα προσόντα των υποψηφίων επιστημονικών υπευθύνων και συνεκτιμάται συν των άλλων και το γεγονός ότι κάποιος υποψήφιος ήρθε από προκήρυξη. Ας απαντήσει ο κ. Χάτσιος αν έγινε εισήσηγη από την Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας όπως ο νόμος ορίζει πριν προχωρήσει στην απόφασή του. Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Χάτσιος ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τον νόμο κατά το δοκούν και όπως τον συμφέρει.

Ας μας απαντήσει ο κ. Χάτσιος αν πήρε γνωμοδότηση για την απόφασή του από την Νομική Σύμβουλο του Νοσοκομείου και την προϊσταμένη του τμήματος Διαχείρησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Εύλογα ερωτήματα μου προξενεί η χρονική συγκυρία της απόφασης του και της βιασύνης του κ. Χάτσιου να βγάλει απόφαση αντικατάστασης του επιστημονικά υπεύθυνου για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, λίγο καιρό πριν γίνει διορισμός νέου Διοικητή. Γιατί βιάστηκε τόσο?

Τέλος ας ρωτήσει το  Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδα τεχνητού Νεφρού τους ασθενείς και κυρίως τον Σύλλογο Νεφροπαθών Καστοριάς  αν η απόφασή του προσέφερε ηρεμία και ωφέλεια σε αυτούς και αν του βρίσκει σύμφωνους αυτή η απόφαση.

Ρώμα Βασιλική

Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Γ.Ν Καστοριάς

Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόρη Χάτσιου στην καταγγελία της Βασιλικής Ρώμα

Καταγγελία της Βασιλικής Ρώμα, δευθύντριας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Καστοριάς

 

Back to top button