ΑθλητικάΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: Συγχαρητήρια σε Μ. Γκαγκάτση, Δ. Τριανταφύλλου και Β. Μπότσαρη

Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Μάκη Γκαγκάτση για την εκλογή του στο ανώτερο αξίωμα του ποδοσφαίρου, αυτό του προέδρου της Ε.Π.Ο.
Συγχαίρουμε και όλα τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. που εκλέχθηκαν, τακτικά και αναπληρωματικά.
Είμαστε σίγουροι πως θα εκπληρώσουν στο έπακρο ολοι μαζί τους στόχους για ένα διαφορετικό Ελληνικό ποδόσφαιρο, ερασιτεχνικό και επαγγελματικό, πιο ελκυστικό , χωρίς αλαζονεία και έπαρση, με δικαιοσύνη, ισονομία και διαφάνεια για όλους χωρίς διακρίσεις.
Συγχαίρουμε επίσης τον πρόεδρο της Ένωσης μας κ. Δημήτριο Τριανταφύλλου για την εκλογή του στην πέμπτη θέση των αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει και ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στον Ταμία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς κ. Βασίλη Μπότσαρη, για την θέση του στην Επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων που του εμπιστεύθηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και αναλαμβάνει σαν μέλος .
Η επιλογή σας ως μέλη σε θέσεις ευθύνης, είναι ιδιαίτερη τιμή για το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Καστοριάς και παίρνει μεγαλύτερη αξία το έργο και η προσφορά σας στο τοπικό ποδόσφαιρο για τις αξίες, τους κανόνες του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι, που αποτελούν τα εχέγγυα σας, ώστε η διαδρομή να είναι επιτυχημένη και στα νέα καθήκοντα που σας ανατέθηκαν.
Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπάλα. Είναι πολιτισμός, είναι γιορτή, αλλά και ηθικές αξίες. Αυτές τις βάσεις έχετε, αυτές θέλουμε να μεταφέρετε και με αυτές να συνεχίσετε να πορεύεστε!
Σας ευχόμαστε γόνιμη και δημιουργική θητεία!

Back to top button