ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Προοδευτικός: Κάλεσμα σε επιχειρήσεις για προβολή στα “3α Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα”

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη να προβάλουμε τον πολιτισμό και τα προϊόντα της Καστοριάς μας , ανακοινώνουμε την απόφασή του Συλλόγου μας να συμμετέχει στα “3α Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα” στο Καρπενήσι Ευρυτανίας στις 6 – 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024.
Είκοσι πέντε (25) και πλέον σύλλογοι γυναικών από όλη την Ελλάδα θα μεταφέρουμε ήθη και έθιμα των περιοχών μας και θα προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας.
Με έντυπο διαφημιστικό υλικό, με εικόνες και βίντεο από τις ομορφιές της Βυζαντινής μας αρχόντισσας ,καθώς και με την γευσιγνωσία των τοπικών προϊόντων, θα παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιοχή μας.
Θα ήμασταν ευγνώμονες εάν στην προσπάθειά μας αυτή θέλετε να συμβάλετε οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες της περιοχής μας προβάλλοντας τα προϊόντα σας (διατροφικά-τουριστικά-επαγγελματικά γουνοποιητικά κ.λ.π.).
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω mail στο [email protected] ,μέσω facebook, τηλεφωνικώς με όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και με την πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Νίνα Μπουρλή στο τηλ: 6980179306.
Εάν κάποιο μέλος ή κάποια φίλη του Συλλόγου μας επιθυμεί να είναι μαζί μας στο Καρπενήσι συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των Γεφυρωμάτων, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας .
Με εκτίμηση
To Δ.Σ. του
Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Back to top button