ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Συνάντηση Γιάννη Κορεντσίδη με τον Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης (φωτο)

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, στο Δημοτικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης Χρήστο Γιώβε, τον πρ. Πρόεδρο Δήμο Σιώκη,  καθώς και μέλη του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος  τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον Δήμο Καστοριάς, για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή, καθώς και για εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο πλαίσιο της διατήρησης των σχέσεων των ομογενών συμπατριωτών μας με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, ο Δήμος Καστοριάς συνεχίζει τις  εκδηλώσεις προς τιμήν των απόδημων Καστοριανών. Συγκεκριμένα,  τη Δευτέρα 19 Αυγούστου  2024 και ώρα 18:30, με σημείο συνάντησης την προβλήτα της Βόρειας Παραλίας, θα πραγματοποιηθεί εν πλω περιήγηση στη λίμνη με το τουριστικό σκάφος «Ολυμπία».  Η βραδιά θα ολοκληρωθεί στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Τσιατσιαπά, με την εκδήλωση «Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Η Νίνα Λοτσάρη σε μια μοναδική συναυλία», την οποία διοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς.

Back to top button