Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Επικήδειος για τον Κωνσταντίνο Ριζόπουλο

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την εις Κύριον εκδημία του Κωσταντίνου Ριζόπουλου.

Ο εκλιπών διετέλεσε ιδρυτικό μέλος της Ορεστίδος, επί σειρά ετών δε μέλος του Δ.Σ , Αντιπρόεδρος και στενός συνεργάτης του αειμνήστου Προέδρου Βασίλη Αβραμίδη, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην πορεία καταξίωσης του συλλόγου μας.

Ήταν Άνθρωπος απλός, δραστήριος, υπεύθυνος και ανιδιοτελής, διατύπωνε με παρρησία την άποψη του, πάντα με ευγένεια και σεβασμό τους άλλους.

Τον χαρακτήριζε η κοινωνικότητα του και το υψηλό αίσθημα του χιούμορ του. Πάντοτε χαρούμενος , είχε να πει μια καλή κουβέντα σε όλους.

Ως υπάλληλος του ΟΤΕ, σεβόταν και εξυπηρετούσε τους συμπατριώτες του με ευγένεια προθυμία και υπευθυνότητα κερδίζοντάς τον σεβασμό και την αγάπη τους.

Τις υπηρεσίες του στα κοινά προσέφερε και ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του τότε Γυμνασίου Άργους Ορεστικού, αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος, με θετικό πάντα πρόσημο.

Με την σύζυγο του Μάρθα δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και αξιώθηκαν να σπουδάσουν τις κόρες τους και να τις δουν να διαπρέπουν επιστημονικά, ενώ χάρηκαν και τα εγγόνια που τους έδωσαν
Ο Σύλλογος της Ορεστίδος με σχετικό ομόφωνο ψήφισμα , το οποίο θα δημοσιευτεί στο πρόσεχες φύλο της εφημερίδας του, η Ορεστίς, αποδίδει την δέουσα τιμή στο άξιο μέλος του και εξαίρει την σημαντική και πολυετή ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ Κωνσταντίνου Ριζόπουλου στον σύλλογο της Ορεστίδος.

Εύχεται δε όπως ο Παντοδύναμος Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να τον κατατάξει μετά των δίκαιων.

Να δώσει δε στην οικογένεια του την εξ ύψους παρηγορία.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με τιμή και ευγνωμοσύνη για την προσφορά του.

Αιωνία η μνήμη σου αγαπητέ Κωνσταντίνε!

Κωνσταντίνος Αδάμ

Πρόεδρος Μ.Σ « Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού

Ο Μορφωτικός Σύλλογος “Η Ορεστίς” για τον θάνατο του αντιπροέδρου του συλλόγου

Back to top button