ΑθλητικάΚαστοριά

“Εξαγωγέας” ταλέντων η Δόξα Κορησού! (φωτο)

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως 3 νεαροί και υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές της «έκλεισαν» και θα αγωνίζονται από τη φετινή σεζόν (2024/25) σε ακαδημίες ομάδων της Α’ Κατηγορίας, Superleague 1.
Συγκεκριμένα, ο Σαλτσογλίδης Δημήτρης, αριστερός μπακ, γεννημένος το 2008 θα αγωνίζεται στην Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης.
Ο Λαζαρίδης Οδυσσέας, κεντρικός χάφ, γεννημένος επίσης το 2008, θα αγωνίζεται στην Κ17 του Παναιτωλικού.
Ενώ, και ο Κυριακίδης Αποστόλης, ακραίος μεσοεπιθετικός, γεννημένος το 2009, θα αγωνίζεται στην Κ17 του Παναιτωλικού.
Και τα 3 παιδιά ξεκίνησαν από την ακαδημία της Δόξας Κορησού και αγωνίστηκαν από τα 14 τους με την ανδρική ομάδα της Δόξας στην οποία μάλιστα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Έτσι λοιπόν, μετά τον Σταύρο Πνευμονίδη που διαπρέπει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, η «εξαγωγή ταλέντων» για την Δόξα συνεχίζεται και αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί οι ακαδημίες μας θεωρούνται οι κορυφαίες στο νομό, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, με ιδιαίτερη προσοχή από τους προπονητές μας και στόχο να κατανοήσουν τα παιδιά την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι.
Στη συνέχεια μόλις γίνουν 14 ετών και αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, αξιοποιούνται άμεσα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην χαμηλού ηλικιακού μέσου όρου ανδρική ομάδα της Δόξας Κορησού.
Δημήτρη, Οδυσσέα και Αποστόλη ευχόμαστε τα καλύτερα και πιστεύουμε πολύ σε εσάς πως μπορείτε από υποσχόμενα ταλέντα να γίνετε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο υψηλό επίπεδο.
Δόξα Κορησού

 

 

Back to top button