ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Μαυροχώρι: Οι βραβεύσεις και το γλέντι των Ολυμπιονικών (σειρά φωτογραφιών και βίντεο)

Μεγάλη ημέρα γιορτής για το Μαυροχώρι εχθές!
Στην υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου με συνδιοργανωτή τη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υποδέχτηκαμε τους Ολυμπιονίκες μας που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα του Παρισίου, Ζωή Φίτσιου, Μιλένα Κοντού, Ευαγγελία Αναστασιάδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Πέτρο Γκαϊδατζή, Στέφανο Ντούσκο καθώς και τους Εθνικούς Προπονητές Gianni Postiglione, Ιωάννη Τσαλούχο και Δημήτρη Πέτρου!
Τιμήθηκε επίσης ο αθλητής του Ναυτικού ομίλου Μαυροχωρίου και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νικόλας Χωλόπουλος που μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννούλη κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στον Καναδά!
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ναυτικού ομίλου Μαυροχωρίου Ναούμ Μπούση Naoumis Bousis και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου για την άψογη διοργάνωση!
Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου θα μας χαρίσει και άλλες νίκες και θα γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί στο Μαυροχώρι!
Βασίλης Μιρκόπουλος



Βίντεο από Castor 24

 

 

 

Back to top button