ΑθλητικάΚαστοριά

Δήλωση Δημήτρη Τριανταφύλλου μετά την επανεκλογή του για τρίτη φορά στην προεδρία της ΕΠΣ Καστοριάς

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου εξελέγη και θα συνεχίσει για τρίτη θητεία στην προεδρία της ΕΠΣ Καστοριάς μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 01-09-2024
Μετά την επανεκλογή του ,καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ο Δημήτρης Τριανταφύλλου αφού ευχαρίστησε τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμα μια φορά στον ίδιο και στα μέλη της νέας Εκτελεστικής και Εξελεκτικής Επιτροπής, έδωσε υπόσχεση για δουλειά με στοχο την ανάπτυξη για την επόμενη τετραετια, χωρίς θα και προσδοκίες!!
Ανέφερε αναλυτικά πως:
Η ευθύνη είναι μεγάλη και το στοίχημα όλης της ομάδας μας, συμβούλων, τακτικών και αναπληρωματικών μελών να εξελιχθούμε και να πετύχουμε περισσότερα ,αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση. Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλες τις ομάδες, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, χωρίς αλαζονεία και έπαρση, αλλά με ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους. Στοχος μας είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και να βάλουμε το κάτι παραπάνω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, φέρνοντας τα απαιτούμενα αποτελέσματα, βρισκόμενοι πάντα δίπλα στα σωματεία.
Καθώς η δική μας αισθητική λέει πως…. δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η σημαία!!

Η νίκη δεν είναι δική μας, είναι νίκη των σωματείων.
Εκ του αποτελέσματος και της σημερινής επανεκλογής μας φαίνεται πως λειτουργούμε προς την σωστή κατεύθυνση όλα αυτά τα χρόνια, με πολύ μεγάλη προσπάθεια βέβαια και έχουμε σταθεί αντάξιοι της εμπιστοσύνης των σωματείων .
Μπροστά μας βρίσκεται μια πολύ δύσκολη σεζόν με πολλά και σοβαρά προβλήματα λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε σαν νομός, σαν κοινωνία.
Πρέπει όμως να τα φέρουμε σε πέρας ,να ξεπεράσουμε ολες τις παθογένειες που θέλουν να μας επιβάλουν επειδή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Προσπερνούμε την τοξικότητα και τις παρενέργειες αυτές και ψάχνουμε τρόπους να προχωρήσουν, να αγωνιστούν και να προοδεύσουν όλα τα σωματεία με υπερηφάνεια και σεβασμό σε πρωταθλήματα ανταγωνιστικα μέσα σε ποιοτικό περιβάλλον και επίπεδο.

ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.
Συνεχίζουμε για μια Ένωση ακόμη πιο δυναμική, με ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια, που να αγγίζει ακόμη και αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας.
Γιατί η κοινωνία είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ! Εμείς που αγαπάμε πραγματικά και αποδεδειγμένα αυτόν τον τόπο και το ποδόσφαιρο.

Το δικό μας ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο στο νομό Καστοριάς είναι διαχρονικά με ορισμένα ορθολογικά κατά την γνώμη μου πρέπει…
Πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η εγγραφή και η επικαιροποίηση κάθε χρόνο στο μητρώο που επιβάλει η ΓΓΑ με βοήθεια και υποστήριξη στα σωματεία.
Πρέπει να ξεπεράσουμε το μεγάλο κύμα μετανάστευσης του νομού τα τελευταία χρόνια το οποίο αποτελεί ένα γεγονός που πρέπει να κινηθούμε ξεπερνώντας το.
Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο κοινό, που να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, να προκαλέσει μια αλλαγή της οργανωσιακής τους κουλτούρας μέσα από νέες οργανωτικές ιδέες και πρακτικές που θα αναπτύξουν το άθλημα και θα βελτιώσουν την ποιότητα των πρωταθλημάτων και των υποδομών του.
Για αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους….
Όλα αυτά τα χρόνια είναι εμφανής η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του νομού μας με σημαντικές επιτυχίες αλλά και ανάδειξη ποδοσφαιριστών σε υψηλό επίπεδο που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, γεγονός που φανερώνει και την φιλοσοφία της Ένωσης με την προεδρία του Δημήτρη Τριανταφύλλου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καστοριάς.
Σαν ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στις αναπτυξιακές ηλικίες, Κ-12, Κ-14, Κ-16 και από φέτος και Κ-10, σε αγόρια, καθώς και συμμετοχή με τμήμα Κ-15 κοριτσιών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Δεν ήταν τυχαία η επιτυχία της πρόκρισης της ομάδας μας των μικτών Κ-16 στις 16 καλύτερες ομάδες του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, καθώς και η αξιοπρεπής πορεία των ομάδων μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε στα πρωταθλήματα μας ανδρικά και παιδικά, το δίκαιο και ισότιμο παιχνίδι που θα δώσει σε όλους την ευκαιρία της συμμετοχής, μέσα σε ένα ποιοτικό και σύγχρονο περιβάλλον και μακριά από τοξικότητα και οιασδήποτε μορφής διαχωρισμό και καταστάσεις που τροφοδοτούν τη βία.
Αυτή η επένδυση είναι ίσως η πιο σημαντική για το μέλλον του αθλήματος στο νομό μας, γιατί όλες οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όταν οι νέοι έχουν θετικές εμπειρίες από τις πρώτες τους επαφές με το παιχνίδι, τότε είναι πιο πιθανή η ενασχόλησή τους στο χώρο είτε ως ποδοσφαιριστές, ως προπονητές, ως διαιτητές ή σαν παράγοντες αργότερα, ακόμα και ως φίλαθλοι, με ξεχωριστή ποιότητα και γνώση και εκπαίδευση ότι το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα νίκη, ισοπαλία, ήττα, όπως και ότι και η δική μας ομάδα μπορεί και να χάσει το παιχνίδι, ότι το παιχνίδι είναι γιορτή, είναι πολιτισμός, καθώς και ότι μπορεί να γίνουν και λάθη πάντα ανθρώπινα από όλους όσους συμμετέχουν στην διεξαγωγή του αγώνα.
Η ευγενής άμυλα, η ανωτερότητα του αντιπάλου καθώς και το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι, συνειδητά πρέπει να χειροκροτούνται. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αυτό το ποδόσφαιρο στηρίζουμε και αυτό διεκδικούμε σαν Ένωση.
Θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από όπου και αν προέρχεται και θα είμαστε πάντα κοντά σε αυτούς που στηρίζουν τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις και τα ερασιτεχνικά σωματεία Θα διεκδικούμε ότι δικαιούμαστε, για το καλό των ομάδων μας.
Για να μην σας κουράζω άλλο, μαζί με όλους τους συνεργάτες μου στην ΕΠΣ έχουμε αφήσει και θα συνεχιστεί το δικό μας αποτύπωμα που βασίζεται στην ανάπτυξη την προοπτική και την πρόοδο, στην ανάδειξη και διαφύλαξη του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι, του ποδοσφαιρικού πολιτισμού και των άριστων σχέσεων μεταξύ όλων των Ενώσεων της χώρας και της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ΕΠΟ.

Καλή επιτυχία στην νέα τετραετία, που είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στο ποδόσφαιρο της Ένωσης μας, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα, υγεία και δύναμη σε όλους τους εμπλεκόμενους χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές και χωρίς παρατράγουδα στο υπόλοιπο περιβάλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΣ Καστοριάς

 

 

Back to top button