ΑθλητικάΚαστοριά

Δύο αθλητές του ΝΟΚ στο κοινόβιο της Εθνικής ομάδας για το βαλκανικό πΠρωτάθλημα

107 αθλητές κι αθλήτριες από 21 σωματεία όλης της χώρας αγωνίστηκαν για να κερδίσουν την είσοδό τους στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

Με πρόσκληση δύο αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, τον Φίλιο Μηνά και Φωτιάδη Παναγιώτη, για το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας ολοκληρώθηκε ο αγώνας αξιολόγησης στη λίμνη της Καστοριάς, εν όψει της συμμετοχής μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
107 αθλητές κι αθλήτριες από 21 σωματεία όλης της χώρας αγωνίστηκαν για να κερδίσουν την είσοδό τους στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και να συμμετέχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συγχαίρει θερμά τους αθλητές του που για ακόμα μία φορά δείχνουν τη σπουδαία αξία τους, αλλά και τον προπονητή τους κ. Λαπίκωφ Τάσο, ο οποίος υποστήριξε τα παιδιά για να φτάσουν στο στόχο τους.
Ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που θα φορέσουν το εθνόσημο!

Back to top button