Η Γωγώ Δελογιάννη μάς φτιάχνει ριζότο ντομάτας με αρσενικό Νάξου!
120 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γρ. λευκό κρασί
1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή ζωμό ντομάτας
400 γρ. ρύζι για ριζότο
300 γρ. σάλτσα ντομάτα
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
60 γρ. βούτυρο φρέσκο
20 φύλλα φρέσκο βασιλικό
5-6 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
20 κλωνάρια φρέσκο δυόσμο
200 γρ. αρσενικό Νάξου για το σερβίρισμα
αλάτι, φρέσκο πιπέρι