ΑθλητικάΚαστοριά

Φιλικός: Καστοριά – Γράμμος Μαυροχωρίου 7-0

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο βοηθητικό του ΔΑΚ Καστοριάς με την Καστοριά να επικρατεί του Γράμμου Μαυροχωρίου με 7-0 

Στο 3′ το σουτ του Βελένη, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 5΄, σε σουτ του Νανά, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τζήμα. Στο 8΄ ο Τζήμας απέκρουσε με γροθιές το σουτ του Γάκια Ευαγ.. Στο 9΄ το σουτ του Βελένη έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τού Τζήμα, ενώ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του ιδίου στο 11΄, έφυγε άουτ. Στό 13′ σε χτύπημα φάουλ του Κράτσιου Αργ., μετά από κόντρα, η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στό 14′ ο Βελένης, με σουτ, μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την Καστοριά (1-0). Στο 19΄ ο Πρωτόγερος με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Στο 22′ καλή γυριστή κεφαλιά του Κράτσιου Αργ., κατέληξε λίγο άουτ. Στο 24΄ το σουτ του Λιόλιου έφυγε άουτ. Στο 25′ η μπάλα κατέληξε στα χέρια τού Τζήμα, μετά από προσπάθεια του Γάκια Ευαγ. Στο 32΄ το σουτ του Νανά έφυγε πολύ άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τζήμα. Στο 33′ το σουτ του Κωνσταντινίδη, από την μικρή περιοχή και δεξιά, κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 36′ φάουλ σέντρα του Γάκια Παντ., πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενούμενους. Στό 37′ το σουτ του Γάκια Ευαγ., έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στό 43′ σε σουτ τού Γάκια, έξω από τήν περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζήμα. Στο 45΄ το πλασέ του Κωνσταντινίδη, από κοντά, απέκρουσε εκπληκτικά ο Τζήμας.

Στο 52′ το χλιαρό σουτ του Σταμούλη, στα χέρια του Μήγα. Στο 55′ ο Σταμούλης έκανε πολύ καλή προσπάθεια και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 58′ καλή κεφαλιά του Πατρωνίδη λίγο άουτ. Στο 59′ , μετά από ωραία προσπάθεια του Πασιώλη, ο Σταμούλης, από κοντά, με πλασέ, έκανε το 4-0. Στο 63′ η χλιαρή κεφαλιά του Βελένη κατέληξε στα χέρια του Μήγα. Στο 70′, μετά από διπλή προσπάθεια του Πασιώλη και πλασέ του ίδιου έγινε το 5-0. Στο 74′ ο Μήγας απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Ποστεκίδη. Στο 73′ ο Χατζής, από ένα μέτρο, έγραψε το 6-0. Στο 75΄ ο Παύλου με πλασέ έκανε το 7-0.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αλεξίου (71΄ Φωτιάδης), Κωνσταντινίδης, Τσότσουλας (56΄ Ρεβίσιος), Κράτσιος Αργ. (27΄ Πάτσιος – 72΄ Χατζής), Κυριάκος, Γκέγκας (38΄ Σταμούλης), Πρωτόγερος (74΄ Ποστεκίδης), Βελένης (65΄ Παύλου), Μανωλάτος (46΄ Πατρωνίδης), Γάκιας Ευαγ. (54΄ Αναστασίου), Νανάς (57΄ Πασιώλης).

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Τζήμας (46΄ Μήγας), Πρώιος, Κρανιάς, Παπαχρήστος, Κακλαμάνης, Χριστόπουλος, Καϊταλίδης, Κοττόρι, Φιλκοτσίδης, Γάκιας Παντ,, Λιόλιος.

Έπαιξαν, επίσης και οι:
Χριστόπουλος Σ., Τσίκος, Τσαδήλας Π, Σέμι,
Παπαευθυμίου, Πετκανάς, Αλπάνης.

Back to top button