ΑθλητικάΚαστοριά

Από ένα ασημένιο για ΝΟΚ και ΝΟΜΑΥ στην Πανελλήνια Συνάντησης Ανάπτυξης στη Βόλβη (αποτελέσματα – μετάλλια – βίντεο)

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε πολυνίκης στη Β΄ Φάση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στη λίμνη Βόλβη της Μακεδονίας με συνδιοργανωτές την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και τον ΙΟΠ Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του ΝΟΘ κατέκτησε δυο χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους δέκα τελικούς που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή ενώ ο Όμιλος Ερετών πήρε τη 2η θέση αφού κι αυτός κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια. Στην τρίτη θέση ο ΝΟ Λήμνου με ένα χρυσό κι ένα ασημένιο μετάλλιο. Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας
Ωστόσο αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν το ταλέντο και η μαχητικότητα που έδειξαν οι περίπου 160 κωπηλάτες και κωπηλάτριες που τώρα ξεκινούν την πορεία τους στο άθλημα στους δέκα μεγάλους τελικούς που περιλάμβανε το πρόγραμμα αλλά και κατά την διάρκεια όλων των αγωνισμάτων τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.
Όλα τα αποτελέσματα των τελικών μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλο το πρόγραμμα της Κυριακής και όλοι οι τελικοί μεταδόθηκαν απευθείας από το YouTube μέσω Live Stream μια προσφορά των τοπικών φορέων της Βόλβης και η διοίκηση της Ομοσπονδίας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει γι αυτή την πρωτοβουλία.
Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ
Όλοι οι αγώνες στο βίντεο:

Back to top button