ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: Έναρξη πρωταθλημάτων, Super Cup, Κύπελλο

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Καστοριάς οι ημερομηνίες κληρώσεων και έναρξης των νέων πρωταθλημάτων Α΄ και Β’ κατηγορίας. Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου είναι το Super Cup, μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ και ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Καστοριάς, με συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς θα διεξαχθεί η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα συμμετέχουν 16 ομάδες οι οποίες θα χωριστούν κατά γκρουπ δυναμικότητας σε 4 ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας. Θα διεξαχθούν 3 αγωνιστικές και σύμφωνα με την ειδική βαθμολογία οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούνε στην Β’ φάση του θεσμού. Οι αγώνες των τριών πρώτων αγωνιστικών της Α’ φάσης θα διεξαχθούν το Σάββατο 21, 28 Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου.

Επίσης για τις ομάδες της Β’ κατηγορίας που θα είναι γηπεδούχες η διαιτησία θα είναι δωρεάν, ενώ κατά την διάρκεια της κλήρωσης η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς θα διανέμει στους εκπροσώπους των σωματείων ποδοσφαιρικές μπάλες.

Τα πρωταθλήματα Α΄και Β’ κατηγορίας ορίστηκαν να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου, η δε κλήρωση θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΣ Καστοριάς, κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, όλα τα σωματεία θα έχουν τρεις διαιτησίες ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα ενισχυθούν και με το ποσό των 400 ευρώ, για τα έξοδα που καταβάλλουν κάθε χρόνο για το Μητρώο.

sentranews.gr

 

 

Back to top button