ΑθλητικάΚαστοριά

ΓΠΟ Καστοριάς: Συνάντηση με μια παλιά γνώριμη (συνέντευξη)

Μια παλιά γνώριμο συνάντησε το περασμένο Σάββατο στη Βέροια, στο περιθώριο του φιλικού με την τοπική ομάδα της ΑΕΚ, ο ΓΠΟ Καστοριάς, την Κατερίνα Ντούσκα

Η 29χρονη έμπειρη αθλήτρια φόρεσε τα «ερυθροκίτρινα» για 1,5 χρόνο, στην Α’ Εθνική και πιο συγκεκριμένα από το Γενάρη του ’22, διάστημα που πρόλαβε να «δεθεί» με την πόλη και το σύλλογο…

«Το ποδόσφαιρο είναι αναμνήσεις και είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις την πρώην σου ομάδα και τον κόσμο της…», ήταν η πρώτη της τοποθέτηση στην ερώτησή μου για τα συναισθήματα που είχε σε τούτη τη συνάντηση…

«Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, γεμάτη με αγάπη και σεβασμό κυρίως στις πρώην συμπαίκτριες μου και στην όμορφη πόλη της Καστοριάς», συμπλήρωσε.

Στην επόμενη ερώτηση για το ποια ήταν η καλύτερή της στιγμή με τον Καστοριανό σύλλογο, που έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη της, μου απάντησε:

«Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου με την ομάδα της Καστοριάς ήταν όταν πριν από κάθε παιχνίδι, εκεί που έπρεπε να τα δώσεις όλα για να παραμείνεις στην κατηγορία, γιατί ήσουνα ένα σκαλοπάτι κάτω από τον υποβιβασμό και γινόσουνα μια γροθιά, φώναζες το σύνθημα “ΕΜΕΙΣ”. Ένιωθες μια ανατριχίλα!», θυμήθηκε, κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία και σε μία πρώην συμπαίκτριά της, την Νικόλ Τζιάρα:

«Η Νικόλ είναι ένα παιδί με ήθος και υπέροχο χαρακτήρα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μέχρι και τώρα υπάρχουν επαφές με αγάπη και κάνουμε παρέα όταν βρισκόμαστε».

Φεύγοντας από το παρελθόν μεταφερθήκαμε στο παρών ζητώντάς την, με την εμπειρία που διαθέτει στο χώρο του ποδοσφαίρου, να μου μεταφέρει τις εντυπώσεις της για την τωρινή ομάδα του ΓΠΟ Καστοριάς, όσο πρώιμες κι αν είναι αυτές, σε περίοδο προετοιμασίας οι ομάδες γαρ, κι αν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί μπορούν να πραγματοποιηθούν:

«Αυτό που διαπίστωσα είναι πως η Καστοριά διαθέτει μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία αποτελούμενη από έμπειρες παίκτριες, ενώ οι μεταγραφές που έγιναν προσθέτουν ένα μεγαλύτερο βαθμό ποιότητας. Αυτό φάνηκε στην τακτική και στο στήσιμο που είχε. Και πιστεύω πως… αν δουλέψουνε όλοι και με το παραπάνω καλά θα έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα ανάμεσα στην πρώτη 5άδα»…

Για το τέλος της κουβέντας μας δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της στην ομάδα και ένα μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο του Καστοριανού γυναικείου ποδοσφαίρου:

«Εύχομαι σε όλη την ομάδα, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους προπονητές, στις παίκτριες και στον κόσμο της Καστοριάς να έχουν μια υπέροχη χρονιά δίχως τραυματισμούς, με υπομονή, θέληση, αγάπη για δουλειά και καθαρό μυαλό! Και ο κόσμος της Καστοριάς να αγκαλιάσει την μια και μοναδική ομάδα που υπαρχει στο νομό τους γιατί είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να το έχουμε αυτό!Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!»
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Women Football

 

 

 

Back to top button