ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Α.Σ. Καστοριάς στο τουρνούα στο Τσοτύλι (φωτογραφίες)

Ένα εποικοδομητικό τουρνουά ομάδων U16 πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου 2024 στο γειτονικό Τσοτύλι Κοζάνης. Ο Α.Σ. Καστοριάς συμμετείχε με την ομάδα Παίδων πραγματοποιώντας πέντε δυνατούς αγώνες με τις ομάδες Γ.Σ. Ελίμεια, Βεργίνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Κοζάνης, Πρωταθλητές Πεύκων Θεσσαλονίκης και Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε να κάνει καλές εμφανίσεις και να αποσπάσει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στην ομάδα να δοκιμαστεί και να βελτιώσει τις αδυναμίες της, βοηθώντας τους αθλητές και τον προπονητή να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει πολύ σύντομα.

Χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε όλα τα παιδιά τα οποία παίζοντας ομαδικό μπάσκετ που το ευχαριστήθηκαν, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των πρωταθλητών Πεύκων Θεσσαλονίκης και τον κ. Πέτρο Τασόπουλο για την πρόσκληση στο τουρνουά και τους συγχαίρουμε για την άρτια διοργάνωσή του.

Τέλος συγχαίρουμε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν καθώς και τους διαιτητές που συμμετείχαν για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 Α.Σ. Καστοριάς (Γ. Καραταγλίδης) Αγ. Μαυροδήμος, Κ. Καραβατάκης, Δ. Γκόσδας, Αθ. Λέκκος, Ορ. Σιμώτας, Κ. Παλιούρης, Π. Μπιτσόλλης, Π. Καράλης, Ζ. Κωνσταντινίδης , Θ. Κώτσης, Αν. Ντόντης, Π. Πιπερόπουλος και Π. Τάσιος.

Έφορος Γ. Παλιούρης.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά ο πρόεδρος της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο. Στην σύντομη αλλά ουσιαστική συνάντηση συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογό μας.

Α.Σ. Καστοριάς

 

 

Back to top button