Καστοριά

Συνάντηση Γιάννη Κορεντσίδη με την Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Μια πολύ σημαντική συνάντηση εργασίας πραγματοποίησα σήμερα στο γραφείο μου, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς Γιάννη Σπυρίδη και τον Γενικό Γραμματέα Μηνά Τοτονίδη.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουμε διεξοδικά τα ζητήματα που τους απασχολούν και τα οποία επηρεάζουν και την τοπική κοινωνία.
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως με ενημέρωσαν, είναι η μείωση του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.
Η πραγματικότητα είναι ότι η περιοχή μας είναι η πιο ασφαλής της χώρας, γεγονός το οποίο μαρτυρούν και τα στατιστικά στοιχεία και οι δηλώσεις του πρ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς. Ωστόσο, η αποδυνάμωση του αστυνομικού προσωπικού στην ακριτική μας περιοχή ενδεχομένως να διαταράξει αυτή την εικόνα.
Είναι χρέος όλων μας να διασφαλίσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας για όλους τους συμπολίτες μας.
Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η Δημοτική Αρχή Καστοριάς, θα συμβάλλουμε τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Καστοριάς και θα στηρίζουμε αδιάκοπα το σημαντικό έργο που επιτελούν.
Γιάννης Κορεντσίδης

Back to top button