ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο αγιασμός στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 12.09.2024 , τελέστηκε με κάθε επισημότητα ο αγιασμός στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάάσιο-Λύκειο Καστοριάςν για το νέο σχολικό έτος παρουσία του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ Καλλίνικου.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης,  η εκπρόσωπος της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Γαλανού Πελαγία, η πρώην Διευθύντρια ΔΔΕ Καστοριάς κ. Τέγου Στέλλα, ο κ. Γρηγοριάδης Γρηγόριος, εκπαιδευτικοί,  γονείς και φίλοι του σχολείου μας, ενώ ο κ. Σαββόπουλος Δημήτριος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς μας επισκέφθηκε νωρίς το πρωί κατά την πρωινή μας προσευχή οπού μας ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά καθώς υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να είναι παρόν την ώρα του αγιασμού.

ο Σεβ. τέλεσε τον αγιασμό και μίλησε για το ρόλο του εκπαιδευτικού. Εξήρε τον ρόλο του εκπαιδευτικού που πάντοτε ξεπερνούν τους εαυτούς τους για το καλό των μαθητών. Εξέφρασε την ευχή στους γονείς να τον εμπιστευτούν καθώς μέσα από την ανιδιοτελή του αγάπη και την γνώση του βοηθά στην πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών .

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο  Δήμαρχος Καστοριάς κ.  Κορεντσίδης Ιωάννης, η κ. Πελαγία Γαλανού εκπρόσωπος της ΔΔΕ Καστοριάς, Η κ. Τέγου Στέλλα πρώην Διευθύντρια ΔΔΕ Καστοριάς, ο κ. Γρηγοριάδης Γρηγόριος, Ο κ. Πάτρας Ιωάννης πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τζιλίνης Αναστάσιος αφού ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, τόνισε πως ο σύλλογος διδασκόντων που λαμβάνει την στήριξη όλων των φορέων (του Δήμου, της ΔΔΕ Καστοριάς,  του Συλλόγου Γονέων) θα κάνει το πάν για την πρόοδο και κοινωνική ένταξη των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν αυτή την ημέρα. Επώνυμους και ανώνυμους φίλους, τον Σύλλογο Διδασκόντων του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς για την προσφορά κεράσματος σε όλο τον κόσμο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την δωρεά σχολικού εξοπλισμού στους μαθητές μας .

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Για το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

Back to top button