ΑθλητικάΚαστοριά

Η Αστραπή Μεσοποταμίας για την κατάκτηση του 6ου Super Cup


Η Αστραπή μας είναι η νικήτρια του 6ου Super Cup της ΕΠΣ Καστοριάς σε ένα ματς με δραματικό φινάλε, αφού η ομάδα μας πήρε την νίκη στο 90’ του αγώνα. Γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο σε ένταση και σε ποιότητα με λίγες ευκαιρίες στις δυο εστίες αλλά και οι δυο ομάδες κατάφεραν να σκοράρουν και να δώσουν θέαμα και αγωνία στους θεατές. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε από τον αντίπαλο ορισμένες φορές αλλά η μπάλα περνούσε αουτ. Στο 34’ ο Πάολο με ωραία ατομική ενέργεια και καλό σουτ κατάφερε να βρει δίχτυα και να ανοίξει το σκορ ενώ λίγο ο αργότερα ο τερματοφύλακας μας Μεϊμαρίδης εξουδετερώνει τετ-α-τετ του αντιπάλου με τα πόδια και κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε χωρίς ευκαιρίες των δυο ομάδων μέχρι ο Αποστόλου της ΑΕ Γραμμοχωρίων να σουτάρει δυνατά από πλάγια θέση και να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά όταν στο 88’ ο Μεϊμαρίδης αποκρούει σέντρα – σουτ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ενώ στο 90’ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Στεργίου, ο Τσαμτσάκης με ωραία κεφάλια στο πρώτο δοκάρι κάνει το 1-2 και δίνει το τρόπαιο στην ομάδα μας.
Αρχική ενδεκάδα: 🧤Μεϊμαρίδης, Καραπαρίδης🔄, Καραμανίδης Γρ., Τσακλίδης, Παλαιοδήμος Κώστας, Ψωμιάδης🔄, Τέρπος🔄, Παλαιοδήμος Ανέστης, Ταρέλι, Μούτσκα🔄, Τσαμτσάκης.
Αναπληρωματικοί: 🧤Κοσμίδης, Τερζίδης🔄, Αναστασίου🔄, Στεργίου🔄, Λαζαρίδης🔄, Θεοδωρίδης, Αλεξανδρίδης, Μαρκής, Γάκης.
Οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των Γραμμοχωρίων για την προσπάθεια και ευχόμαστε ο,τι καλύτερο στη τρέχουσα σεζόν.
Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Καστοριάς για τη διοργάνωση, στους διαιτητές και σε όσους συνέβαλαν να διεξαχθεί ο τελικός με ασφάλεια.
Ευχαριστούμε τον κόσμο της Μεσοποταμίας που πάντοτε ακολουθεί την ομάδα μας.
Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε τους παίχτες και τους προπονητές για την προσπάθεια, προσθέτοντας άλλο ένα τρόπαιο στη μεγάλη συλλογή της Αστραπής. Με τιμή το ΔΣ της Αστραπής Μεσοποταμίας.
Όπως εμείς, κανείς. ΑΣΜΑ⚡️
ΑΣ Αστραπή Μεσοποταμίας

“Κιτρινόμαυρο” το 6ο Super Cup – Τροπαιούχος η Αστραπή Μεσοποταμίας 1-2 την ΑΕ Γραμμοχωρίων (ρεπορτάζ – μέγα φωτορεπορτάζ)

Back to top button