ΑθλητικάΚαστοριά

6ο Super Cup: Άψογη η διαιτησία του Λάζαρου Τρυφόπουλου (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Έναν φερέλπι διαιτητή τον Λάζαρο Τρυφόπουλο όρισε η ΕΔ ΕΠΣ Καστοριάς να διευθύνει το 6ο Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς, μεταξύ των ομάδων ΑΕ Γραμμοχωρίων –  Αστραπής Μεσοποταμίας.

Το παιχνίδι, μπορεί να μην είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις, ωστόσο, ο νεαρός και εξελίξιμος διαιτητής, ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις υποδείξεις, καθώς και στον πειθαρχικό έλεγχο.  Με εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, μιας και από μικρή ηλικία αγωνιζόταν με τα χρώματα της Δόξας Αμπελοκήπων,  δεν του ξέφυγαν οι πονηρές ενέργειες των ποδοσφαιριστών, ήταν κοντά στις φάσεις και γενικά έβγαλε με απόλυτη επιτυχία τον αγώνα, δικαιώνοντας την ΕΔ της ΕΠΣ Καστοριάς, για την επιλογή της.

Ο Λάζαρος Τρυφόπουλος ξεκίνησε την διαιτησία πριν από δύο χρόνια – είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού – και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έδειξε το ταλέντο του και αποτελεί πλέον μελλοντικά ένα από τα δυνατά χαρτιά της διαιτησίας της ΕΠΣ Καστοριάς.

Επίσης, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τους βοηθούς του, Σιδερίδη και Νεστορίδη, οι οποίοι ήταν αλάνθαστοι στις υποδείξεις τους, καθώς και ο 4ος διαιτητής, Μπακάλης, ήταν άψογος στα καθήκοντά του.

 

Back to top button