ΑθλητικάΚαστοριά

Τα συγχαρητήρια της ΕΠΣ Καστοριάς για το 6o Super Cup

Σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία πολλών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ΔΑΚ Καστοριάς το 6ο Super Cup που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ Καστοριάς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ – ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ.

Οι δύο ομάδες μας χάρισαν έναν αγώνα -γιορτή αντάξιο της ιστορίας τους εκπέμποντας πολιτισμό και ευγενή άμιλλα !

Συγχαρητήρια στην ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ για την κατάκτηση του τίτλου και στην ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ για την προσπάθεια !!

Ευχαριστούμε θερμά την Π.Ε. Καστοριάς, για την βοήθεια και συνδιοργάνωση του αγώνα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα A’ Βοηθειών και με την ευκαιρία του 6ου SUPER CUP η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς προσκάλεσε πριν την έναρξη του αγώνα το τμήμα εθελοντών πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς και πραγματοποιήθηκε σεμινάριο και επίδειξη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) καθώς και βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ευχαριστούμε πολύ το σύγχρονο, έμπειρο, νοσηλευτικό προσωπικό και τις εθελόντριες του Τομέα Υγείας του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Καστοριάς, οι οποίες καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες, υλοποιώντας παράλληλα δεκάδες δράσεις προαγωγής υγείας σε όλη την επικράτεια.

Με την ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Ένωσης ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς εύχονται να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!!

Ευχές για υγεία χωρίς τραυματισμούς, σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας όλων των ομάδων, αφού αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές!

Ευελπιστούμε να είναι πάντα μέσα στα πλαίσια του fair play και του ‘’ευ αγωνίζεσθαι.’’ Ευχόμαστε όλοι οι παράγοντες, προπονητές, διαιτητές να είναι δίκαιοι και προσηλωμένοι στο έργο τους ώστε ανάλογα με την θέση τους να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

sentranews.gr

 

Back to top button