Καστοριά

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς αποχαιρετά μια φίλη, μια συνεργάτη (φωτο)

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καστοριάς αποχαιρετά με αισθήματα θλίψης μια φίλη, μια συνεργάτη η οποία με πολλούς τρόπους μας στήριζε και μας μετέδιδε τις συμβουλές και την ενέργειά της στην εκπαιδευτική μας καθημερινότητα.
Η Κατερίνα Κατσιάνα μια εξαιρετική συνάδελφος, εκπαιδευτικός, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στο Τμήμα Εργοθεραπείας με ενσυναίσθηση και δοτικότητα. Ποικίλες οι δράσεις της και ποικιλότροπη η στήριξή της στην προάσπιση και προώθηση της αναπηρίας.
Για το σχολείο μας, επιστέγασμα της συνεργασίας μας, αποτέλεσε η συμμετοχή της στην ημερίδα που πραγματοποιήσαμε το Δεκέμβριο του 2022, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Μια εκδήλωση που είχε ως θέμα : Ψυχοπαιδαγωγικές μορφές παρέμβασης με τη βοήθεια των ζώων στο πλαίσιο της Ειδικής Αγωγής.
Η Κατερίνα ήρθε στην Καστοριά, στην ημερίδα μας, με δυο φοιτήτριες του Τμήματός της, ήταν εξαιρετική η σχέση της κι η επικοινωνία της με τους φοιτητές της και μας μάγεψαν με τις γνώσεις τους και τον τρόπο προσέγγισης αυτών των ευαίσθητων θεμάτων.

Κατερίνα αποτέλεσες ένα βράχο στήριξης της ειδικής αγωγής. Ήσουν φάρος φωτός για πολλούς με τον αγώνα σου και τη δυναμικότητα σου.
Αναπαύσου εν ειρήνη.
Καλό Παράδεισο.
Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό και στους γιους σου.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΕΓΥΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΖΙΛΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Εγνατία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (φωτο – βίντεο)

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά την καθηγήτρια Κατερίνα Κατσιάνα

 

 

 

Back to top button