ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττα της Καστοριάς από τον Νταηλάκη για το κύπελλο!

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Καστοριά στον θεσμό του Κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, αφού γνώρισε την ήττα στο Δ. Α. Κ. Καστοριάς από τον Α. Σ. Νταηλακη με σκορ 0-1

Οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν ανώδυνα την πρώτη επίθεση της Καστοριάς, στο 2′ όταν το σουτ του Πρωτόγερου, μετά από κόντρα σε αμυντικό κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Και κατάφεραν να αιφνιδιασουν τους γηπεδούχους και να προηγηθούν στο σκορ. Ήταν το 6′ όταν ο Τσακλίδης Ελευθ., με σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). Στο 7′ η κεφαλιά του Βελένη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιδέρης. Στο 41′ ο Εστιάδης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κράτσιου Χρ. Στο 45 ‘ σωτήρια επέμβαση του Κρατσιου Χρ., σε προσπάθεια του Εστιάδης.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Καστοριάς, έχοντας το εις βάρος τους σκορ, προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν τους έδωσαν περιθώριο αντίδρασης, αλλά έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να “κλειδώσουν” τη νίκη. Έτσι στο 53′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γάκια, η ασθενής κεφαλιά του Καρβέλη, στα χέρια του Σιδέρη. Στο 60 υπέροχη πάσα του Γάκια στον Νάκο, αυτός πλάσαρε αλλά ο Σιδέρης απέκρουσε σωτήρια Στο 68′ το μακρινό σουτ του Γκέγκα κατέληξε άουτ. Στο 74′ εκπληκτική απόκρουση του Κράτσιου Χρ., σε ενέργεια του Σαββόπουλου Ευαγ. Στο 79′ το σουτ του Σαββόπουλου Ευαγ., έφυγε ψηλά άουτ. Στο 81′ η σέντρα σουτ του Ποστεκίδη αποκρούσθηκε δύσκολα από τον Σιδέρη. Στο 87′ ο Νανάς εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η αδύναμη κεφαλιά τού Γκέγκα εξουδετερώθηκε από τον Σιδέρη. Στο 88′ το σουτ του Γκέγκα έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 90’+1′ ο Κράτσιος εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το πλασέ του Σαββόπουλου Κυρ.
Στο 90’+2’το σουτ του Ποστεκίδη μπλόκαρε ο Σιδέρης. Στο 90+3 η προσπάθεια του Γκέγκα εξουδετερωθηκε από την προβολή του Σαββόπουλου Κυρ.
Καστοριά – ΑΣ Νταηλάκης 0-1
Διαιτητής: Στυλιάδης Δ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Βοηθοί: Παπαβασιλείου Ι. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Νεστορίδης Ε. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Κωνσταντινίδης (73′ Ποστεκίδης), Τσότσουλας, Κυριάκος, Κράτσιος Αργ.,(26′ Μάντζιαρης), Βελένης, Νάκος, Γκέγκας, Σταμούλης (46′ Καρβέλης), Γάκιας (80′ Πασιώλης), Πρωτόγερος (46′ Νανάς)
Α. Σ. ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ: Σιδέρης, Μαλέας, Τορομάνι, Ευαγγέλου (80′ Μπιτσολλης) Σαββόπουλος Κυρ., Σαχινίδης, Τσακλίδης Απ., Σαββόπουλος Ευαγ.,(86′ Καραμαντας) Δημητρακόπουλος, Τσακλίδης Ελευθ. Εστιάδης (66′ Ρότσιας)

Kastoria FC the official

Back to top button