ΑθλητικάΚαστοριά

Δυνατά τεστ για τον Κωνσταντίνο Ισαακίδη στη Σουηδία (βίντεο)

Αγώνες στο εξωτερικό έχει άμεσα μπροστά του και ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης. Ο 14χρονος αθλητής από την Καστοριά, που αγωνίζεται φέτος στη Φιλία Ορεστιάδας, μετέχει το Σαββατοκύριακο 28-29/09 στο καθιερωμένο τουρνουά Sweden Star Rekordspelen στο Χέλσινμποργκ.
Στην αρχή της σεζόν θα τσεκάρει την αγωνιστική του κατάσταση παίζοντας σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Στην Under 15, την Under 17 και την Under 19. Οι αγώνες δεν είναι αξιολογημένοι, αλλά έχουν πάντα σημαντική απήχηση.
Περισσότεροι από 110 αθλητές βρίσκονται φέτος σε κάθε κατηγορία και εκτός φυσικά από τη Σουηδία προέρχονται από τη Γερμανία, την Αγγλία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και άλλες χώρες.
Ο Ισαακίδης ζει καινούργια και πολύτιμη εμπειρία στη Σουηδία διότι μπορεί να έχει ξαναδώσει διεθνείς αγώνες, αλλά τώρα τους συνδύασε και με προπονήσεις.
Αυτή τη βδομάδα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρέκορντ και με αθλητές από την Ακαδημία της. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του ομαδικού παμπαίδων και παίδων το 2022 είναι επικεφαλής ομίλου στην κατηγορία του.
Οι αγώνες για την κατηγορία under 15 αρχίζουν στις 09:00 ώρα Σουηδίας (10:00 ώρα Ελλάδος) ενώ για την κατηγορίας Under 19 στις 15:30 ώρα Σουηδίας
Η Ρέκορντ έχει εξασφαλίσει και live streaming στο youtube μέσα από δύο ροές.

Το ένα live καλύπτει ένα τραπέζι και το άλλο τέσσερα.https://www.youtube.com/watch?v=VR5cEuz2SBs

 

Back to top button