Ελλάδα

«Ανάποδη Μηλόπιτα»

Η συνταγή για την «Ανάποδη Μηλόπιτα»:
Για το ταψί:
3 μεγάλα μήλα κομμένα σε ροδέλες
2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 κ.γ. κανέλα
Για τη ζύμη:
5 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 ½ κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα από ½ λεμόνι



Back to top button