Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Άργος Ορεστικό: Ανοίξτε ντουλάπια, σεντούκια, συρτάρια και μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας!

Οι “Μέρες Απελευθέρωσης 3” έρχονται και απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες, ώστε να γίνουμε όλοι κομμάτι του Φεστιβάλ!
Φέτος, η Ιστορική Έκθεση στο κτίριο Διοίκησης του Ράλι… πάει σχολείο. Ταξιδεύει στον χρόνο και αναζητά κειμήλια και ιστορικά αντικείμενα από τη σχολική ζωή του παρελθόντος στον Δήμο Άργους Ορεστικού. Καλούμε λοιπόν όλους τους δημότες που κράτησαν φωτογραφίες, ποδιές, τετράδια, βιβλία, ενδεικτικά, απολυτήρια ή οποιοδήποτε αντικείμενο σχετίζεται με τα μαθητικά χρόνια να το φέρουν στο Δημαρχείο, ώστε να ζωντανέψουμε ξανά την εκπαιδευτική διαδικασία προηγούμενων χρόνων. Όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά!
Φωτογραφίες και αντικείμενα θα συλλεχθούν με πολλή αγάπη και προσοχή, ώστε να εκτεθούν και να τα χαρούν μικροί και μεγάλοι και φυσικά θα επιστραφούν στους κατόχους τους μετά το τέλος της Έκθεσης.
Η συλλογή θα γίνεται στο Δημαρχείο έως τις 25 Οκτωβρίου (09:00 – 16:00) από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού (Αλεξάνδρα Βραγγάλα) και το Γραφείο Δημάρχου.
Για οποιαδήποτε απορία, διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 24673 51309 (Μαριγώ Αναγνωστοπούλου) και 24673 51336 (Μάρκος Πετρόπουλος).
Ανοίξτε ντουλάπια, σεντούκια, συρτάρια και μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας!

Back to top button