ΑθλητικάΚαστοριά

Με νέο “αέρα” στην Α’ Εθνική – Αφιέρωμα στον ΓΠΟ Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

 Τι δήλωσαν οι Ρούβαλης, Μαντώ, Sondore, Johnson, Ζέρβα, Κατσάνου, Ιωάννα Κύρου και Ποντίκης

Το «OUT OF LINES» by top-sport.gr στην Καστοριά, για την ομάδα του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, Χρήστος Τσαρτσιανίδης και Γιάννης Τοπαλίδης βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου, στο Δισπηλιό Καστοριάς, εκεί όπου προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας!

Μία διαφορετική χρονιά η φετινή, αφού ήρθε νέα διοίκηση, νέος προπονητής, και πάρα πολλές… μεταγραφές!

Ο ΓΠΟ Καστοριάς ενισχύθηκε με αρκετές ξένες αθλήτριες από το εξωτερικό, ενώ απέκτησε και Ελληνίδες από άλλες περιοχές της χώρας. Παράλληλα υπήρξαν και ανανεώσεις από την περσινή σεζόν.

Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι υψηλοί, αφού η ομάδα θέλει φέτος το κάτι παραπάνω. Σίγουρα θα κοιτάξει να «σωθεί» από νωρίς και στη συνέχεια ότι καλύτερο έρθει!

Στο Δισπηλιό της Καστοριάς, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον προπονητή κύριο Δημήτρη Ρούβαλη, με την γυμνάστρια Ιωάννα Μαντώ, με την κύρια Ιωάννα Κύρου όπου ανήκει στο Δ.Σ., με τον τεχνικό διευθυντή κύριο Θεόδωρο Ποντίκη, καθώς και με τέσσερις αθλήτριες, δύο Ελληνίδες, μια Αμερικανίδα και μία Λετονή.

Πρόκειται για τις Ελπίδα Κατσάνου, Θένια Ζέρβα, Laura Sondore και Briana Johnson.

Οι στόχοι, η ζωή τους στην Καστοριά, το κλίμα στην ομάδα και πολλά ακόμα συζητήθηκαν στις συνεντεύξεις που κάναμε!

Σίγουρα θα ξεχωρίσει ένα «μικρό κουιζάκι» που είχαμε ετοιμάσει για τις Ελληνίδες, καθώς και η αγάπη της Λετονής Sodore για το ελληνικό φαγητό, τον γύρο και την… σπανακοτυρόπιτα όπως είπε επί λέξει στα ελληνικά!

Τέλος, δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε την διοίκηση, το τεχνικό τιμ καθώς και τις αθλήτριες για την άψογη φιλοξενία που είχαμε, όπως επίσης και την Ιωάννα Μαντώ, όπου μας βοήθησε πάρα πολύ, ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα θα δείτε!

Περισσότερα στο  top-sport.gr

 

 

 

 

Back to top button